ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Ζάλγκιρις: Μπαίνει χειρουργείο ο Λοβέρν, εκτός δράσης μέχρι τέλη Γενάρη

Ο Λοβέρν απέναντι στον Παπαγιάννη
Ο Λοβέρν απέναντι στον Παπαγιάννη PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Ζοφρέ Λοβέρν, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Η επιστροφή του υπολογίζεται για τέλη Ιανουαρίου.

Ο τραυματισμός του Ζοφρέ Λοβέρν στον ώμο στο ματς της Ζάλγκιρις με την Ζενίτ ήταν πιο σοβαρός από ότι περίμεναν οι άνθρωποι της Ζάλγκιρις. Ο ψηλός της λιθουανικής ομάδας θα περάσει την Τρίτη (26/10) την πόρτα του χειρουργείου όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Η εκτιμώμενη επιστροφή του Λοβέρν είναι στα τέλη Γενάρη, πράγμα που σημαίνει ότι η Ζάλγκιρις θα πορευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς ένα από τα κύρια όπλα. Το χειρουργείο του Λοβέρν υποχρεώνει τους πράσινους να βγουν στην αγορά για έναν ψηλό, δεδομένου ότι οι επιλογές που υπάρχουν είναι περιορισμένες.

"Απλά για να σας ενημερώσω, έπειτα από συμβουλές από έναν από τους καλύτερους ειδικούς σε θέματα ώμων στην Ευρώπη, θα κάνω ένα χειρουργείο αυτή τη Τρίτη. Αυτό είναι το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας μου. Η επιστροφή μου εκτιμάται για τα τέλη Γενάρη το οποίο δεν αλλάζει κατά πολύ το αρχικό πλάνο. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο παρκέ με την ομάδα. Τα λέμε σύντομα", ήταν το μήνυμα του Λοβέρν στο Twitter.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ