EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Κυνηγάει το "μπαμ" με τον Σαμπάζ Νέιπιερ

Ζάλγκιρις: Κυνηγάει το "μπαμ" με τον Σαμπάζ Νέιπιερ
@ZENITBASKET

Η Ζάλγκιρις δείχνει διατεθειμένη να κάνει την (οικονομική) υπέρβαση για τη θέση του πόιντ γκαρντ, έχοντας βάλει στο "μάτι" τον Σαμπάζ Νέιπιερ.

Το rebuilding που έχει αποφασίσει να κάνει το φετινό καλοκαίρι η Ζάλγκιρις είναι μεγάλο και αφορά επί της ουσίας σε τέσσερις... βασικούς (όλοι πλην του "3" όπου είναι ο Εντγκάρας Ουλανόβας) -μεταξύ άλλων. Ο Κάζις Μακσβίτις δεν έχει πολύ μεγάλο πορτοφόλι για να είναι ευέλικτος στην αγορά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα σημαδέψει κάποιους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ένας εξ αυτών είναι ο Σαμπάζ Νέιπιερ. Σύμφωνα με το 15min, η Ζάλγκιρις έχει προσεγγίσει τον 30χρονο περιφερειακό, ο οποίος πέρσι στάθηκε πολύ άτυχος και έπαιξε μόλις έναν αγώνα με τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης. Πρόκειται για έναν παίκτη που δεν κατάφερε να δείξει σε επίσημους αγώνες αυτά που έκανε στα φιλικά, με τον πόλεμο που ξέσπασε εν συνεχεία στην Ουκρανία να βάζει πρόωρο τέλος στη συνεργασία του με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Το κασέ του παραμένει ψηλό, πλην όμως η Ζάλγκιρις δείχνει διατεθειμένη να κάνει την υπέρβαση για έναν τέτοιο παίκτη, για έναν αθλητή που μπορεί να ηγηθεί και να αλλάξει την ιστορία της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ