ΕΟΚ

Υποψήψιος στις εκλογές της ΕΟΚ ο Δημήτρης Αγγελόπουλος

Υποψήψιος στις εκλογές της ΕΟΚ ο Δημήτρης Αγγελόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Θέση συμβούλου στην ΕΟΚ θα διεκδικήσει στις επερχόμενες εκλογές ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, επί σειρά ετών παράγοντας του ελληνικού μπάσκετ, όπως δήλωσε το απόγευμα της Δευτέρας (3/8).

Την απόφασή του να συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε με δήλωσή του το απόγευμα της Δευτέρας (3/8) ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, ένας από τους τελευταίους ρομαντικούς παράγοντες του ελληνικού μπάσκετ που ωστόσο εξήγησε ότι δεν τον ενδιαφέρει η προεδρία αλλά ένας συμβουλευτικός ρόλος.

" Μετά από απαίτηση πάρα πολλών ομάδων και παραγόντων φίλων μου και λαμβάνοντας υπόψιν την άθλια κατάσταση που οδηγείται το ελληνικό μπάσκετ, καθώς και την τεράστια κρίση των συλλόγων και των ενώσεων, αποφάσισα να κατέβω στις εκλογές της ΕΟΚ σαν σύμβουλος. Γνωρίζω ότι απογοητεύω κάποιους φίλους σ΄ όλη την Ελλάδα που με παρότρυναν να βάλω υποψηφιότητα για πρόεδρος. Οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες ή ο χρόνος που υποθέτω ότι απαιτεί αυτή η θέση, αλλά και συνάμα η αντίθεσή μου να ασχοληθώ από θέση Διοικητικής Εξουσίας, με οδήγησαν στην απόφαση να κάνω το μέγιστο που μου επιτρέπει ή συνείδησή μου, για την σωτηρία του αθλήματος που όλοι αγαπάμε. Επίσης, δηλώνω κατηγορηματικά ότι αν είναι υποψήφιος ο πρόεδρος ο ίδιος, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, θα στηρίξω την υποψηφιότητά του. Διαφορετικά εγώ και μία ομάδα φίλων προέδρων συλλόγων, θα αξιολογήσουμε όλες τις μέχρι τότε υποψηφιότητες και θα στηρίξουμε αυτόν που θα μπορέσει να ενώσει και να οδηγήσει το μπάσκετ εκεί που του αξίζει. Σας ευχαριστώ πολύ" αναφέρει στη δήλωσή του ο Δημήτρης Αγγελόπουλος.

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ