ΙΚΑΡΟΣ

Υπέγραψε κι έμεινε ο Στέβοβιτς

Υπέγραψε κι έμεινε ο Στέβοβιτς

Την απόκτηση του Άλεξ Στέβοβιτς ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο Ίκαρος Καλλιθέας για τα επόμενα δύο χρόνια. Διαβάστε τι δήλωσε ο Σέρβος γκαρντ

Τη φανέλα του Ικάρου Καλλιθέας για την επόμενη διετία θα φοράει ο Άλεξ Στέβοβιτς, που υπέγραψε το συμβόλαιό του στα γραφεία της ομάδας στο κλειστό της Γλυφάδας.

Ο Σέρβος γκαρντ έπεισε τον Δημήτρη Πρίφτη στο διάστημα που δοκιμάσθηκε υπό τις οδηγίες του και έτσι θα αγωνίζεται στην Ελλάδα, για τις επόμενες σεζόν.

"Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος. Είμαι ήδη δύο χρόνια στην Ελλάδα, έχω αρχίσει να μιλάω την γλώσσα και νιώθω πολύ άνετα", τόνισε αρχικά ο Στέβοβιτς για να συνεχίσει:

"Το πιο σημαντικό βέβαιο είναι πως θα αγωνιστώ σε μια τόσο καλή ομάδα σαν τον Ίκαρο και θα έχω την ευκαιρία να δείξω τις ικανότητες μου στην Α1. Ευχαριστώ τον κόουτς για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να φανώ αντάξιος".

Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής του Ικάρου Σταύρος Ελληνιάδης τόνισε: "Ο Άλεξ εφαρμόζει με συνέπεια αυτά που του έχει ζητήσει ο κόουτς Πρίφτης στο παρκέ και κρίναμε ότι μπορεί να κάνει με επιτυχία την μετάβαση από την Α2 κατηγορία στην οποία αγωνίσθηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια, στην Α1.

Δουλεύει πολύ σκληρά, κάτι που συμβαίνει με όλα τα παιδιά στην ομάδα, όπως επιβάλλεται αυτή την περίοδο που είναι πολύ σημαντική για το χτίσιμο κάθε ομάδας. Πόσω μάλλον για τη δικιά μας η οποία χτίζεται από την αρχή".

Ο Άλεξ Στέβοβιτς γεννήθηκε το 1990, έχει ύψος 1,95 κι αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκ γκαρντ. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην περίφημη ομάδα του Ερυθρού Αστέρα και από το Βελιγράδι μετακόμισε στον Λαγκαδά για να φορέσει τη φανέλα του τοπικού Ερμή την περίοδο 2010-11. Τη σεζόν 2011-12 ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του ως μέλος της ΑΕΚ Άργους. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α2 με 20,1 πόντους μέσο όρο σε 28 συμμετοχές, ενώ ήταν επίσης έκτος στα κλεψίματα με 1,6 ανά αγώνα. Η καλύτερη του εμφάνιση είχε λάβει χώρα στον αγώνα με το Λαύριο, απέναντι στο οποίο πέτυχε «τριπλ νταμπλ φίγκιουρ» με 37 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ!!!

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ