ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Xριστόπουλος: "Χρειάζεται συγκέντρωση"

Xριστόπουλος: "Χρειάζεται συγκέντρωση"
Χριστόπουλος

Ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου

Για τον αγώνα της Κυριακής ο τεχνικός της πατρινής ομάδας σχολίασε: " Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να μπορούμε να βρούμε λύσεις στις επιθετικές κινήσεις τόσο στο ατομική όσο και στην ομαδική λειτουργία της ΑΕΚ. Έχει αθλητές με προσωπικότητα και ταλέντο, οι οποίοι μπορούν να μεταφέρουν το βάρος της επίθεσης και να βγάλουν μία ομάδα που δεν είναι ακόμα έτοιμη από τη δύσκολη θέση.

Σε κάθε εκτός έδρας ματς πρέπει να ελέγξεις τα ριμπάουντ και τα λάθη. Είναι στοιχεία που σε βοηθούν να ελέγξεις και τον ρυθμό του αγώνα. Η συνοχή της ΑΕΚ σίγουρα δεν είναι στο μεγαλύτερο επιθυμητό επίπεδο, ωστόσο, οι μεγάλες ομάδες ξέρουν να χειριστούν καταστάσεις κρίσεων. Εμείς θα πρέπει να στηρίξουμε το παιχνίδι μας σύμφωνα με το δικό μας πλάνο και τις δικές μας ικανότητας, και όχι με το τι θα κάνει η ΑΕΚ

".

Μιλώντας για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Άρη ο Χριστόπουλος ανέφερε: " Ο χρόνος είναι ο σύμμαχός μας, σε κάθε ματς θα είμαστε καλύτεροι στη συνοχή στην ομοιογένεια, αλλά και στην άμυνα και την επίθεση".

Στη συνέχεια ο Χριστόπουλος σχολίασε: " Όποιος προπονητής πει ότι δεν φοβάται θα λέει ψέματα. Ο φόβος και η πίεση εξαρτάται καθαρά από σένα, όταν νοιώθεις ότι είσαι προετοιμασμένος, όταν δουλεύεις με τον τρόπο που γνωρίζεις και έχεις δοκιμάσει στο παρελθόν, οι φόβοι μειώνονται. Έπειτα το αντλείς από τους συνεργάτες, τη διοίκηση και τους παίκτες. Βλέποντας το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, οι φοβίες μου είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Θα ανησυχούσα εάν έβλεπα τους παίκτες να μην έχουν διάθεση να βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα, ή τη διοίκηση να λειτουργεί αυθαίρετα".

"Έχουν μπει οι βάσεις..."


Όσο για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που ξεκινούν την Τρίτη τόνισε: " Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα υπάρχουν αυτές οι συνθήκες. Έχουν μπει οι βάσεις στην προετοιμασία έτσι ώστε να αντεπεξέλθουμε στην κόπωση, αλλά και των ειδικών συνθηκών που απαιτούνται για να συμμετάσχεις σε δύο διοργανώσεις.

Παράλληλα, υπάρχουν αθλητές που έχουν ζήσει στο παρελθόν παρόμοιες καταστάσεις και αυτό αυτομάτως, μας κάνει πιο εύκολο το έργο. Πάμε στη Βουλγαρία, να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας, δεν πάμε για ξεκούραση, ούτε να δούμε τη χιονισμένη Βουλγαρία. Αυτό είναι μπολιασμένο σε όλους

".






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ