FIBA WORLD CUP

Χωρίς Γιοακίμ Νοά και φέτος

Νοά Ζοακίμ

Για μία ακόμα χρονιά η Εθνική Γαλλίας θα αγωνιστεί χωρίς τον Γιοακίμ Νοά, καθώς ο σούπερ σταρ των Μπουλς βρίσκεται ακόμα σε διαπραγματεύσεις με το μέλλον του.

Ο Βενσάν Κολέ το πήρε απόφαση πια πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιοακίμ Νοά, ούτε για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας και ουσιαστικά σταμάτησε να περιμένει τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Στις δηλώσεις τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας ήταν κατηγορηματικός: “Ημουν αισιόδοξος, αλλά τώρα μπορώ να σας πω ότι τελείωσε η υπόθεση του. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Αυτό άλλωστε έκανα”.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι “τρικολόρ” περίμεναν και πέρσι το Νοά μέχρι την τελευταία στιγμή αλλά τελικά δεν ενίσχυσε την προσπάθεια στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Φέτος, ο παίκτης διαπραγματεύεται ακόμα το συμβόλαιό του με τους Μπουλς και γι’ αυτό παραμένει στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ