NBA

Ξέσπασε ο Ντουράντ εναντίον του ΝΒΑ για την απομάκρυνσή του από το παρκέ: "Ο κόσμος δεν είναι χαζός"

Ο Κέβιν Ντουράντ των Νετς πανηγυρίζει καλάθι που σημείωσε
Ο Κέβιν Ντουράντ των Νετς πανηγυρίζει καλάθι που σημείωσε Ⓒ 2021 ADAM HUNGER/ASSOCIATED PRESS

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν έξαλλος με το ΝΒΑ μετά το φιάσκο με την συμμετοχή του στον αγώνα με τους Ράπτορς, ξεσπώντας μέσω twitter εναντίον της λίγκας, γράφοντας "ελευθερώστε με" και κατόπιν ότι ο κόσμος δεν είναι χαζός.

Το τρελό σκηνικό που εκτυλίχθηκε με τον Κέβιν Ντουράντ στον αγώνα των Νετς με τους Ράπτορς (νίκη των δεύτερων με 117-123) έφερε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα του σταρ των Νετς στο twitter εναντίον του ΝΒΑ.

Με τον Ντουράντ να μένει αρχικά εκτός αγώνα λόγω επαφής του με άτομο που είχε αμφιλεγόμενο τεστ κορονοϊού, πριν μπει στο παρκέ στο 8' και τελικά υποχρεωθεί να βγει ξανά στο 27' όταν το δεύτερο τεστ του φίλου του βγήκε θετικό, ο All Star φόργουορντ δεν μάσησε τα λόγια του.

Αρχικά ο Ντουράντ έγραψε "ελευθερώστε με" στο twitter, δείχνοντας τον εκνευρισμό του, ωστόσο το πραγματικό ξέσπασμα ήρθε όταν το ΝΒΑ προσπάθησε να δικαιολογήσει την κατάσταση αναφέροντας πως η απόφαση για την απομάκρυνση του σταρ των Νετς πάρθηκε για λόγους ασφαλείας, με τον All Star φόργουορντ να γράφει: "Έι, ΝΒΑ, οι φίλαθλοι δεν είναι χαζοί!!! Δεν μπορείς να τους ξεγελάσεις χρησιμοποιώντας με τα δημοσιοσχετίστικα λόγια σου".

Δείτε τα σχετικά tweet:

Photo Credits: ⓒ 2021 Adam Hunger/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ