NBA

Παρωδία με Ντουράντ, δεν ξεκίνησε το ματς, μπήκε στο 8' και τον έβγαλαν στο 27'

Ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς
Ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 ADAM HUNGER/ASSOCIATED PRESS

Το ΝΒΑ δεν επέτρεψε στον Κέβιν Ντουράντ να ξεκινήσει απέναντι στους Ράπτορς, του χάλασε σερί 866 αγώνων, με τους Νετς να τον ρίχνουν στο παρκέ στο 8' και να αναγκάζονται να τον αποσύρουν οριστικά στο 27' (VIDEOS).

Απίθανα πράγματα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) στο Μπρούκλιν, με τον Κέβιν Ντουράντ να βρίσκεται στο κέντρο της νέας πραγματικότητας του ΝΒΑ στην εποχή του κορονοϊού.

Μετά από 866 αγώνες καριέρας, μετά από κάτι περισσότερο από 13 χρόνια στη Λίγκα στην οποία βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2007, ο KD αναγκάστηκε να μείνει εκτός αρχικής πεντάδας καθώς βρέθηκε στο πρωτόκολλο ασφαλείας του ΝΒΑ επειδή όπως φάνηκε είχε έρθει σε επαφή με άνθρωπο που δεν είχε ξεκάθαρο αποτέλεσμα σε τεστ κορονοϊού.

Ο σούπερσταρ των Νετς είχε προσβληθεί και αυτός από τον ιό στη διάρκεια του 2020, είχε "καθαρίσει", όμως έπρεπε να περάσει από μια ενδελεχή διαδικασία για να του επιτραπεί να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τους Ράπτορς. Πήγε στον πάγκο με καθυστέρηση, μπήκε στο ματς στο όγδοο λεπτό, έπαιξε 19:06 (8 πόντοι από 2/5 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 1/2 βολές, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ, 3 λάθη, 4 φάουλ) και είδε να του ζητούν να αποσυρθεί στο 27' για λόγους ασφαλείας.

Με δεδομένο ότι ο Ντουράντ ξεπέρασε τον κορονοϊό και ο οργανισμός του έχει πλέον αντισώματα, το ΝΒΑ θεώρησε πως δεν υπήρχε λόγος να υποβληθεί σε τεστ την τελευταία στιγμή πριν από την αναμέτρηση, καθώς τις τελευταίες 24 ώρες είχε τρία αρνητικά αποτελέσματα σε ισάριθμους ελέγχους. Τελικά το θετικό όπως αποδείχθηκε τεστ του ανθρώπου με τον οποίο είχε επαφή ήταν αρκετό για να αναγκάσει τους ανθρώπους της Λίγκας να τον αποσύρουν από το ματς.


TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ