ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ξέσπασε ο Γιασικεβίτσιους κατά των Τούρκων δημοσιογράφων: "Ο Χέιζ-Ντέιβις σκόραρε 50 πόντους και δεν δέχθηκα ούτε μία ερώτηση"

Ξέσπασε ο Γιασικεβίτσιους κατά των Τούρκων δημοσιογράφων: "Ο Χέιζ-Ντέιβις σκόραρε 50 πόντους και δεν δέχθηκα ούτε μία ερώτηση"
PRINTSCREEN

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν εμφανώς εκνευρισμένος στην συνέντευξη Τύπου μετά τον νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Άλμπα Βερολίνου επειδή δεν του έγινε καμία ερώτηση στην βραδιά που ο Χέιζ-Ντέιβις έκανε ρεκόρ με 50 πόντους και τα έβαλε με τα τουρκικά ΜΜΕ.

Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις έγραψε ιστορία με την 50αρα που σημείωσε στην νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Άλμπα Βερολίνου, στην καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην EuroLeague. Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε όμως, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είδε με έκπληξη ότι δεν δέχθηκε ούτε μία ερώτηση από τους Τούρκους δημοσιογράφους μετά την αρχική του τοποθέτηση και αυτό τον έκανε έξαλλο.

Με την μεταφράστρια της Φενέρ να τον ρωτάει αν έχει να προσθέσει κάτι μετά τις πρώτες του δηλώσεις, ο τεχνικός της Φενέρ είπε εμφανώς ενοχλημένος: "Ναι. Έπειτα από μία βραδιά που βραδιά που ένας παίκτης σημείωσε 50 πόντους δεν μου έγινε καμία ερώτηση. Αυτό είναι λυπηρό. Πολύ λυπηρό για την τουρκική δημοσιογραφία. Είμαι έξαλλος ειλικρινά.

Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις σπάει ρεκόρ και δεν έχω καμία ερώτηση στην συνέντευξη Τύπου; Λυπάμαι πολύ".

Δείτε το ξέσπασμα του Γιασικεβίτσιους:

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ