ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ξέσπασε ο Γιασικεβίτσιους: "Ήμασταν απαράδεκτοι στην 3η περίοδο κόντρα στην Μούρθια"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Μπαρτσελόνα
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Μπαρτσελόνα INTIME

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τα έβαλε με τους παίκτες του μετά την νίκη επί της Μούρθια στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος, λέγοντας ότι η εικόνα της ομάδας στην 3η περίοδο του αγώνα ήταν απαράδεκτη.

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε δύσκολα με 85-78 της Μούρθια στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για ένα γεγονός που έχει γίνει πλέον... συνήθεια όσο καιρό είναι στους Καταλανούς: Το κακό τρίτο δεκάλεπτο.

Κόντρα στην Μούρθια οι "μπλαουγκράνα" είδαν το +14 του ημιχρόνου (42-28) να εξανεμίζεται, αφού στο τέλος της τρίτης περιόδου το σκορ ήταν 58-58. Και αυτό ήταν αρκετό για να βγάλει εκνευρισμό ο Λιθουανός τεχνικός στις δηλώσεις του για τον αγώνα.

"Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν, ξανά, απαράδεκτο για μία ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Σάρας" για να προσθέσει στην συνέχεια: "Συνεχίζουμε να έχουμε αυτό το πρόβλημα και πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε.

Στον πρώτο αγώνα μας στο πρωτάθλημα έπρεπε ν ανικήσουμε. Γενικά είμαι χαρούμενος, γιατί είχαμε τρία καλά δεκάλεπτα. Εξακολουθούμε όμως να χάνουμε ό,τι κερδίσαμε (σ.σ στην τρίτη περίοδο), να αφήνουμε χώρο στους αντιπάλους και όποιο πλεονέκτημα έχουμε κερδίσει νωρίτερα. Φαίνεται ότι έχουμε δεχθεί ότι θα είναι έτσι τα πράγματα και πρέπει να ζήσουμε με αυτό".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Γιασικεβίτσιους τόνισε: "Είμαστε μαζί λιγότερο από μήνα και όλα μπορούν να βελτιωθούν. Κόντρα στην Μούρθια εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι είχαν κάνει πολλά φάουλ και περάσαμε την μπάλα κοντά στο καλάθι στην τελευταία περίοδο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ