ΣΕΠΚ

Ξεκινά το Διεθνές Προπονητικό Σεμινάριο

Ξεκινά το Διεθνές Προπονητικό Σεμινάριο

Πολύτιμες συμβουλές θα προσφέρει το Διεθνές Σεμινάριο "Θεσσαλονίκη 2014" του ΣΕΠΚ στους Έλληνες προπονητές. Στους προσκεκλημένους ο Φώτης Κατσικάρης.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Διεθνές Σεμινάριο "Θεσσαλονίκη 2014" ολοκληρώθηκε, καθώς αύριο το "Αλεξάνδρειο Μέλαθρο" θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους κορυφαίους Έλληνες και ξένους προπονητές που θα μοιραστούν τις γνώσεις και τα... μυστικά τους.

Το προσεχές τριήμερο (20-22/6) τα προπονητικά βλέμματα θα είναι στραμμένα στη Θεσσαλονίκη και το "Αλεξάνδρειο Μέλαθρο" εκεί όπου ανοίγει την Παρασκευή (20/6) η αυλαία του Διεθνούς Σεμιναρίου "Θεσσαλονίκη 2014".

Κορυφαίοι προπονητές από την Ελλάδα και την Αμερική θα αναλάβουν να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να βοηθήσουν τον Έλληνα τεχνικό στην αέναη προσπάθεια που κάνει για άρτια και σωστή γνώση.

Οι ομιλητές του σεμιναρίου

Μεγάλα ονόματα θα παρευρευθούν στην Θεσσαλονίκη για να ενισχύσουν τις προσπάθειες του ΣΕΠΚ και να απαντήσουν στις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος,Φώτης Κατσικάρης, ο οποίος στην διάρκεια της προπονητικής του καριέρας έχει περάσει από ομάδες όπως η ΑΕΚ, η Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, η Βαλένθια, ο Άρης, Μπιλμπάο και η Εθνική Ρωσίας θα μεταδώσει τις πολύτιμες γνώσεις που έχει αποκομίσει από την πολύχρονη πορεία του, λίγο πριν το ταξίδι του στην Ισπανία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ντίνο Γκόντιο κάθεται στους προπονητικούς πάγκους του αμερικάνικου κολεγιακού πρωταθλήματος από το 1980 ενώ μέχρι το 2010 που ολοκλήρωσε την προπονητική του καριέρα πέρασε ως βοηθός και ως head coach από πέντε ομάδες. Πλέον μεταδίδει τις εμπειρίες του μέσω του ΕSPN όπου καλύπτει το κολεγιακό πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός Κρις Λάουερι του Kansas State θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους προπονητές στο κολεγιακό πρωτάθλημα και από το 2004 εργάζεται ως head coach έχοντας μάλιστα κερδίσει και τον τίτλο του προπονητή της χρονιάς (2005) στην περιφέρεια MVC με την ομάδα του Southern Illinois.

Για πρώτη φορά σε σεμινάριο στην Ελλάδα θα μιλήσει και ο υπεύθυνος φυσικής αγωγής του Ολυμπιακού, Ανδρέας Γκατζούλης.

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ