ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκαθαρίζει για τον Παναθηναϊκό το θέμα γκαρντ, αρέσει ο Σέλβιν Μακ

Ο Σέλβιν Μακ, από τη θητεία του στην Αρμάνι Μιλάνο
Ο Σέλβιν Μακ, από τη θητεία του στην Αρμάνι Μιλάνο EUROKINISSI

Στη διάρκεια της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει για τον Παναθηναϊκό το θέμα της απόκτησης βασικού γκαρντ, με τον Γιώργο Βόβορα και τους συνεργάτες του να σαρώνουν την αγορά. Αρέσει ο Σέλβιν Μακ, που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Ο Πιέρ Τζάκσον δεν προσαρμόστηκε, ο Κίφερ Σάικς προτίμησε να βρει μια καλύτερη συμφωνία και αποχώρησε και ο Παναθηναϊκός βγήκε στην αγορά για να αναζητήσει ξανά γκαρντ. Πενταδάτο γκαρντ για την ακρίβεια, σε μια εποχή που ούτως ή άλλως όλα δείχνουν να βρίσκονται στον αέρα εκτός από τη EuroLeague που δεν σκοπεύει να διακόψει την ροή του προγράμματός της όπως σας ενημέρωσε από νωρίς τη Δευτέρα (2/11) το Sport24.gr.

Ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του ξέρουν ότι οι Νέμανια Νέντοβιτς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χάουαρντ Σαντ-Ρος δεν είναι κλασικοί άσοι, πλέι-μέικερς όπως συνηθίζουμε να λέμε τους οργανωτές, τους δημιουργούς, με αποτέλεσμα να έχουν συγκεντρώσει προτάσεις, ενδιαφέρουσες ή μη, για να αποφασίσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες ποιος θα είναι ο εκλεκτός.

Όλα δείχνουν ότι στον Παναθηναϊκό θα καταλήξουν στη διάρκεια της εβδομάδας στον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Κίφερ Σάικς, με τον Ντεμέτριους Τζάκσον να έχει προταθεί αλλά να μην βρίσκεται στην κορυφή της λίστας (άλλωστε ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε μέσω Twitter πως δεν έχει έρθει σε επαφή με τους πράσινους) και τον Σέλβιν Μακ που είχε πέρυσι ένα ανεπιτυχές πέρασμα από την Αρμάνι Μιλάνο να αποτελεί μια ελκυστική περίπτωση. Ο έμπειρος Αμερικανός θεωρείται η καλύτερη επιλογή και μένει να δούμε αν θα είναι και αυτός που θα αποκτηθεί για να ανεβάσει επίπεδο τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Υπάρχουν, φυσικά, ακόμη περισσότερες περιπτώσεις που τσεκάρονται από τον Βόβορα και το προπονητικό team, που αναζητά το ιδανικό fit στο υπάρχον δυναμικό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ