ΜΠΑΣΚΕΤ

Έντουαρντ Σκοτ: "Θέλουμε την καλύτερη λύση, καμία αλλαγή φορμάτ"

Ο Γιώργος Πρίντεζης κόντρα στον Άαρον Γουάιτ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την EuroLeague της σεζόν 2020/21
Ο Γιώργος Πρίντεζης κόντρα στον Άαρον Γουάιτ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την EuroLeague EUROKINISSI

Ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της EuroLeague Basketball, Έντουαρντ Σκοτ, δήλωσε ότι δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο διακοπής των διοργανώσεων που γίνονται υπό την αιγίδα της, αλλά η καλύτερη δυνατή λύση.

Ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της EuroLeague Basketball, Έντουαρντ Σκοτ, είναι ξεκάθαρος: Η τηλεδιάσκεψη που είναι προγραμματισμένη με τις εθνικές λίγκες για την Πέμπτη (5/11) έχει μόνο στόχο να βρεθεί ένας τρόπος μέσα στην πανδημία του κορονοϊού για να συνεχιστούν οι διοργανώσεις.

Με όλη την μπασκετική Ευρώπη να αναμένεται να δει τι θα συμβεί, τον Έτορε Μεσίνα να θέτει ζήτημα ακόμα και διακοπής των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και την EuroLeague Basketball να μην εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο, ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της διοργανώτριας αρχής απάντησε σε ερώτηση για το αν τίθεται πράγματι θέμα διακοπής και θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Αναλυτικά η δήλωση του Επιχειρησιακού Διευθυντή της EuroLeague:

"Ως μέρος της δραστηριότητάς της, η EuroLeague Basketball έχει σε συχνή βάση συζητήσεις, δουλεύει σε ομάδες και έχει συναντήσεις με πολλούς μετόχους. Προς αποφυγή οποιασδήποτε αχρείαστης φημολογίας, η τηλεδιάσκεψη που θα γίνει αυτή την εβδομάδα με τις εθνικές λίγκες έχει προγραμματιστεί με σκοπό το μοίρασμα και την οργάνωση των πληροφοριών για τους οργανισμούς που έχουν ομάδες στην EuroLeague και το EuroCup την σεζόν 2020/21, με στόχο να μπορέσουμε να οργανώσουμε καλύτερα τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο πλάνο ώστε να παρουσιαστεί ένα άλλο φορμάτ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ