ΟΠΑΠ FINAL 8

Ξανθόπουλος: "Στόχος κάθε ομάδας που είναι στο Final Eight είναι να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας"

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος
Ο Βασίλης Ξανθόπουλος EUROKINISSI - LATO KLODIAN

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος δήλωσε ενόψει του σημερινού (16/2) προημιτελικού του Περιστερίου bwin με τον Ολυμπιακό (18:00, COSMOTE SPORT 5, Match Center από το SPORT24) για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ ότι οι "Πρίγκιπες" θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο, όπως όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στον θεσμό.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος είναι ο πιο μπαρουτοκαπνισμένος παίκτης του Περιστερίου bwin και ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (16/2, 18:00, COSMOTE SPORT 5, Match Center από το SPORT24) για τα προημιτελικά του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ έδωσε το σύνθημα.

Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ ότι οι "Πρίγκιπες" θα διεκδικήσουν το καλύτερο που μπορούν, τονίζοντας ότι σε μία τέτοια διοργάνωση ο στόχος όλων των ομάδων είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά ο Βασίλης Ξανθόπουλος δήλωσε:

-Πιστεύεις ότι το Final 8 μετά και την περσινή πρώτη εμπειρία είναι ένας θεσμός που βοηθά το μπάσκετ;

«Θεωρώ ότι το Final-8 έχοντας και την εμπειρία της περσινής διοργάνωσης, είναι ένας θεσμός που βοηθάει στην ανάπτυξη του μπάσκετ. Είναι μια τετραήμερη γιορτή για το μπάσκετ. Νομίζω ότι και φέτος θα είναι μια επιτυχημένη διοργάνωση που θα το απολαύσει και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο, αλλά και εκείνοι που θα το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση».

-Ποια είναι τα σημεία στα οποία πρέπει να δώσετε προσοχή, ώστε να προχωρήσετε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης;

«Ξέρουμε ότι στα προημιτελικά έχουμε για αντίπαλο τον Ολυμπιακό που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

Γνωρίζουμε ότι είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ και για να έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στα ημιτελικά, πρέπει να παίξουμε αρκετά καλή άμυνα που στην ουσία είναι η βάση μας ειδικά τη φετινή σεζόν και σίγουρα στην επίθεση να έχουμε μια καλή επιθετική βραδιά.

Να μείνουμε στο πλάνο του προπονητή, ώστε να αυξήσουμε όσο μπορούμε τις πιθανότητες για την πρόκριση μας στα ημιτελικά».

-Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας σας στο Final 8;

«Πηγαίνοντας σε μια διοργάνωση όπως είναι το Final-8 ο τελικός στόχος κάθε ομάδας, άρα και της δικής μας, δεν είναι άλλος από το να κατακτήσεις το Κύπελλο Ελλάδας.

Μιλάμε για τρεις νοκ άουτ αγώνες, τρεις τελικούς. Οπότε πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και φυσικά σαν τελικό στόχο έχουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Έχουμε φιλοδοξίες σαν ομάδα και πρέπει να παρουσιαστούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να πετύχουμε κάτι πολύ μεγάλο που θα είναι τεράστια επιτυχία για τον Σύλλογο και για την πόλη του Περιστερίου.

Πιο κοντινός στόχος βέβαια είναι να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό που είναι ο προημιτελικός και να πάμε βήμα-βήμα μέχρι τον τελικό».

-Πόσο σημαντικό πιστεύεις ότι είναι το γεγονός ότι διοργανώνεται φέτος παράλληλα με το Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών και ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών;

«Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό ότι διοργανώνεται φέτος μαζί με το Final-8 των Ανδρών και ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών, γιατί έτσι θα διαφημιστεί ακόμη περισσότερο η γυναικεία καλαθοσφαίριση που τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι έχει προοδεύσει και έχει ανέβει πολύ σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Θεωρώ ότι θα βοηθήσει πολύ όλο αυτό και θα είναι μια ωραία γιορτή για το μπάσκετ».

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ