ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ξανθόπουλος: "Σοβαροί και στην έδρα μας"

Ξανθόπουλος: "Σοβαροί και στην έδρα μας"
INTIME SPORTS

Στην πολύ καλή εμφάνιση που έκανε ο Πανιώνιος στάθηκε ο Βασίλης Ξανθόπουλος με δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς με το Ρέθυμνο.

Ο Πανιώνιος επικράτησε του Ρεθύμνου στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη", έκανε το 1-0 στη σειρά και πλέον απέχει μόλις μία νίκη από την πρόκριση του στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση και τη νίκη επί της ομάδας του Στέργιου Κουφού.

" Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε τις δύο απουσίες, οι οποίες ήταν πολύ σημαντικές αλλά προσπαθήσαμε όλοι μαζί να τις καλύψουμε. Κάναμε ό,τι μας είπαν οι προπονητές μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΑΓΟΡ γιατί παρότι είναι καθημερινή το γήπεδο ήταν γεμάτο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, κάναμε το μπρέικ και τώρα πάμε την σειρά στο γήπεδό μας. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να φτάσουμε στους 4".

Στη συνέχεια ο Έλληνας γκαρντ πρόσθεσε: " Ναι, αλλά δεν παύει να ισχύει ότι πρέπει να παίξεις καλά και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Βέβαια αν δεν παίξεις στα πλέι-οφ τότε τα χάνει όλα. Εμεις θα συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί".

Έπειτα τόνισε: " Είναι άσχημο. Ο κόσμος, μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και είναι κρίμα από 10-20 άτομα που έγιναν τα επεισόδια με τον Παναθηναϊκό να είναι άδειο το γήπεδο. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε στα πλέι-οφ και να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ