ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ξανθόπουλος: "Mεγάλη προσοχή στον ΠΑΟΚ"

Ξανθόπουλος: "Mεγάλη προσοχή στον ΠΑΟΚ"
Ξανθόπουλος

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Προσοχή και σοβαρότητα συνέστησε ο Ξανθόπουλος

Εκτός του Χάρις Μουγεζίνοβιτς, οι υπόλοιποι παίκτες έλαβαν κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.
" Δεν μπορούμε να δούμε τον αντίπαλό μας ξεχωριστά επειδή βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Είναι μία ιστορική ομάδα και το γεγονός ότι έχει πετύχει μόλις μία νίκη στο Πρωτάθλημα δεν σημαίνει κάτι", τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

" Εμείς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα όπως όλους τους άλλους της φετινής σεζόν. Να έχουμε σοβαρότητα και διάρκεια στο παιχνίδι μας ώστε να νικήσουμε. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος, η βαθμολογική του θέση ή η αγωνιστική του κατάσταση. Εμείς πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στο παιχνίδι μας".

Όσον αφορά στα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι "κυανέρυθροι", ο νεαρός πόιντ γκαρντ, είπε: " Ο ΠΑΟΚ διαθέτει μία νεανική ομάδα όπως και ο Πανιώνιος. Αλλαξε πρόσφατα προπονητή κάτι που πιστεύω ότι θα επιδράσει θετικά στην ομάδα και στην ψυχολογία των παικτών. Είναι μία ομάδα που δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε αφού μπορεί να κάνει τη ζημιά".

Τέλος, μίλησε για την ως τώρα πορεία της ομάδας: " Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση με εξαίρεση την εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με το Ρέθυμνο. Είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους της σεζόν και αυτό είναι το πλέον σημαντικό. Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε και καλύτεροι μέσα από σκληρή δουλειά στην προπόνηση".






TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ