ΑΕΚ

Ξανθόπουλος: "Η ΑΕΚ μπορεί να τους κερδίσει όλους στα Λιόσια"

Ξανθόπουλος: "Η ΑΕΚ μπορεί να τους κερδίσει όλους στα Λιόσια"
EUROKINISSI

Ο έμπειρος γκαρντ της ΑΕΚ, Βασίλης Ξανθόπουλος, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Ένωση μπορεί να τους κερδίζει όλους μέσα στα Λιόσια.

Η ΑΕΚ πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και ανέβηκε στην τρίτη θέση της Basket League. Ο Βασίλης Ξανθόπουλος ανέφερε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς ότι η ΑΕΚ μπορεί να τους κερδίσει όλους μέσα στην έδρα της και ευχήθηκε να γίνει το ίδιο και με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Ξανθόπουλος στην ΕΡΤ: Για το ματς: "Μεγάλη νίκη. Για μένα δεν θα ήθελα να πω κάτι. Σίγουρα είναι μεγάλη για πολλούς λόγους. Τη χρειαζόμασταν, κάναμε κακές ήττες εδώ. Όπως με το Λαύριο, τον Άρη, τον ΠΑΟΚ. Έπρεπε να ρεφάρουμε. Έχουμε αποδείξει ότι και φέτος και το 2018 μπορεί να κερδίσει και να χάσει τον οποιοδήποτε. Τον τελευταίο 1.5 μήνα κάναμε καλές εμφανίσεις.

Δυστυχώς είχαμε τον τραυματισμό του Στρέλνιεκς. Θα μας λείψει. Σήμερα βρήκαμε απώλειες εκ των έσω. Κυνηγάμε όλα τα ματς. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Άσχετα ότι τα τελευεταία δύο χρόνια δεν είχαμε την εικόνα που πρέπει. Νομίζω ότι αν έχουμε την υγεία μας και είμαστε ταπεινοί θα έχουμε ένα καλό τέλος".

Για το πώς ενσωματώθηκαν οι νέοι παίκτες: "Και ο Κωστής Γόντικας, και ο Γιάνκοβιτς ήρθαν σε μια ομάδα που έχουν ξαναπαίξει. Ο Πιέρ που έχει εμπειρία. Το ερωτηματικό το μεγάλο ήταν ο Λεμάρ, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν το στοιχείο που μας έλειπε, καθώς έχει πολύ ωραίο κάθετο παιχνίδι".

Για το πρωτάθλημα: "Πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Η εικόνα του Ολυμπιακού είναι πολύ καλή. Ελπίζω να τον κερδίσουμε. Η ομάδα μας εδώ πέρα μπορεί να κερδίσει τους πάντες. Όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίζουν παντού, έχει αποδειχθεί αυτό".

Για τη δική του συνέχεια: "Έχουμε ξαναπεί. Τελειώνει η σεζόν και βλέπουμε".

Για το τι προσφέρει ο ίδιος στους συμπαίκτες του: "Χρειαζόμαστε και του σκόρερ. Χρειάζονται όλοι, είναι ομαδικό άθλημα. Αυτό που προσπαθώ να δείξει στους νεότερους συμπαίκτες είναι ότι ακόμα έχω όρεξη. Είμαστε τυχεροί που μπορούμε να κάνουμε επάγγελμα το αγαπημένο μας παιχνίδι".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ