WNBA

WNBA: Βρέθηκε η Ποντέξτερ

WNBA: Βρέθηκε η Ποντέξτερ
Η Κάπι Ποντέξτερ AP PHOTO/JESSICA HILL

Λήξη συναγερμού στον κόσμο του WNBA, αφού η Κάπι Ποντέξτερ που αγνοείτο εδώ και τρεις ημέρες βρέθηκε και είναι ασφαλής. Είχε συλληφθή επειδή αρνείτο να δώσει τα στοιχεία της στην αστυνομία.

Η είδηση ότι οι θρύλος του WNBA, Κάπι Ποντέξτερ, αγνοείτο εδώ και τρεις ημέρες, σκόρπισε ανησυχία στον κόσμο του WNBA. Τέλος καλό όμως, όλα καλά.

Όπως ενημέρωσε ο μάνατζερ της 37χρονης, η παλαίμαχος γκαρντ βρίσκεται στην φροντίδα της οικογένειάς της και είναι ασφαλής.

Η Ποντέξτερ αγνοείτο από την περασμένη Τρίτη, σκορπώντας την ανησυχία. Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη κρατείτο από την αστυνομία του Λ.Α με την κατηγορία της επίθεσης, αλλά... χωρίς να ξέρει η αστυνομία ποια ήταν! Ο λόγος είναι ότι η Ποντέξτερ αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της, με αποτέλεσμα να κρατείται ως "Jane Doe", το όνομα δηλαδή που δίνεται στις γυναίκες όταν δεν είναι γνωστά τα στοιχεία τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο λογικά σύντομα όλα θα βγουν στην επιφάνεια.

TAGS WNBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ