EUROLEAGUE

Walla Sports: "Tριετές στον Μήτογλου ο Ολυμπιακός, Εφές, Ζενίτ και Αρμάνι για τον Παπαπέτρου"

Ο Ντίνος Μήτογλου απέναντι στον Ολυμπιακό
Ο Ντίνος Μήτογλου απέναντι στον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Για το -δεδομένα μεγάλο- ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και για πρόταση του Ολυμπιακού στον Ντίνο Μήτογλου μιλάει η ισραηλινή Walla Sports.

Το μέλλον του Όντεντ Κάτας δεν έχει κριθεί, γι' αυτό και στο Ισραήλ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με το Walla Sports να υποστηρίζει το απόγευμα της Πέμπτης (17/6) πως τουλάχιστον τρεις ομάδες της EuroLeague θέλουν τον Ιωάννη Παπαπέτρου την ώρα που "ο Ολυμπιακός προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Ντίνο Μήτογλου" που όπως και ο Παπαπέτρου, είναι φέτος free agent.

"Ο πρώτος είναι από τους σημαντικότερους στόχους τοπ ομάδων όπως η Αναντολού Εφές, η Αρμάνι Μιλάνο και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Όπως έμαθε η Walla Sports, ίσως προκύψει σύντομα μάχη ανάμεσα στους δύο αιώνιους αντιπάλους της Ελλάδας για χάρη του Μήτογλου. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για εκείνον και του πρόσφερε τριετές συμβόλαιο με αποδοχές σημαντικά υψηλότερες από εκείνες που είχε στον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης, ο οποίος προετοιμάζεται με την εθνική ομάδα για το προολυμπιακό τουρνουά, δήλωσε σήμερα πως μιλάει με τον Παναθηναϊκό και πως οι αποφάσεις του θα παρθούν σύντομα" λέει το συγκεκριμένο δημοσίευμα Αράλε Γουάισμπεργκ, Ισραηλινού δημοσιογράφου που είχε αποκαλύψει τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Κάτας.

Στην τέταρτη σεζόν του στη EuroLeague, ο Μήτογλου είχε φέτος 9.3 πόντους (58% στο δίποντο, 30% στο τρίποντο, 71% στις βολές), 5.4 ριμπάουντ και 11.3 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 20:18 σε 34 αγώνες της κανονικής περιόδου.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ