ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βρούτσης: "Η αποδοχή του Παναθηναϊκού για παράταση χρήσης των προπονητήριων αποδεικνύει τον αξιακό χαρακτήρα του αθλητισμού"

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης EUROKINISSI SPORTS

Ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, με ανάρτησή του στο twitter, ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό AKTOR για την παράταση χρήσης των προπονητηρίων του ΟΑΚΑ για τους αθλητές της ξιφασκίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε ότι οι αθλητές της ξιφασκίας θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων μέχρι τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου, με την πράσινη ΚΑΕ να τονίζει η ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού και η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των Ελλήνων Αθλητών αποτελούν προτεραιότητα.

Μετά από αυτή την κίνηση του τριφυλλιού, ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ευχαρίστησε τον σύλλογο και επισήμανε ότι η αποδοχή του Παναθηναϊκού αποτελεί απόδειξη του αξιακού χαρακτήρα του αθλητισμού.

"Όλοι μαζί, ενωμένοι, δίνουμε στους Έλληνες αθλητές τη βοήθεια που χρειάζονται ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Η αποδοχή του Παναθηναϊκού για παράταση χρήσης των προπονητηρίων στο ΟΑΚΑ από την Εθνική ομάδα ξιφασκίας, αποδεικνύει τον αξιακό χαρακτήρα του αθλητισμού", έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο Γιάννης Βρούτσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ