ΙΚΑΡΟΣ

Βρκιτς: "Να δουλέψουμε πολύ σκληρά"

Βρκιτς: "Να δουλέψουμε πολύ σκληρά"
INTIME SPORTS

Ο Ζόραν Βρκιτς επέστρεψε στην Basket League ΟΠΑΠ για λογαριασμό του Ικάρου Καλλιθέας και τόνισε πώς θα δίνει σε κάθε ματς το 100% των δυνατοτήτων του.

Ο Ζόραν Βρκιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ικάρου Καλλιθέας για τη μεταγραφή του στον σύλλογο, τονίζοντας ότι θα δίνει τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε αναμέτρηση.

" Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί καλύτερα για μένα. Στους λίγους μήνες που έπαιξα στην Α1, διαπίστωσα ότι είναι μία πολύ ανταγωνιστική και σκληρή λίγκα", δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

" Παράλληλα ξέρω πως ο Ίκαρος είναι μία ομάδα απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της, που κάθε χρόνο προσπαθεί να κάνει ένα βήμα προς το πάνω. Είμαι χαρούμενος που θα τον βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια".

Στη συνέχεια δήλωσε: " Θα δίνω το 100% των δυνάμεών μου σε κάθε αγώνα και σε κάθε προπόνηση. Δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί όλοι μας κρινόμαστε από αυτά που κάνουμε στο παρκέ. Το βασικό είναι να δουλέψουμε σκληρά απ' την πρώτη μέρα της προετοιμασίας και να ακούμε τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου. Είναι δύο βασικά πράγματα κι αν τα κάνουμε πιστεύω πως η σεζόν θα κυλήσει καλά".

Έπειτα ο 25χρονος παίκτης τόνισε: " Υπόσχομαι πως θα πετύχω περισσότερα τρίποντα απ' ό,τι σε εκείνο το ματς. Για να μιλήσω σοβαρά, δεν μπορεί να γίνει καμία σύγκριση με πριν από 2 χρόνια. Απ' ό,τι ξέρω, τώρα η ομάδα χτίζεται απ' την αρχή με πολλούς νέους παίκτες και με έναν νέο προπονητή. Όπως είπα, για μένα το βασικό είναι να δουλέψουμε πολύ σκληρά απ' την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, αν θέλουμε να έχουμε μία καλή σεζόν".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ