EUROLEAGUE

Βόβορας: "Σημαντικός ο έλεγχος των λαθών και του ρυθμού"

Βόβορας Παναθηναϊκός αποστολή
Ο Γιώργος Βόβορας στο αεροδρόμιο της Αθήνας EUROKINISSI

Η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έφτασε στη Βαρκελώνη, με τον Γιώργο Βόβορα και τον Ιωάννη Παπαπέτρου να στέκονται στο συναπάντημα με τον Νικ Καλάθη.

Το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν δεν έγινε ποτέ, τελεσίδικη απόφαση για την τύχη του δεν υπάρχει ακόμη (όλα δείχνουν ότι οι πράσινοι θα το κερδίσουν με 20-0 άνευ αγώνα), αλλά η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά της για την πρώτη διαβολοβδομάδα της σεζόν στην EuroLeague.

Οι πράσινοι ταξίδεψαν από τη Λιόν και το απόγευμα της Τετάρτης 14 Οκτωβρίου έφτασαν στη Βαρκελώνη, όπου το βράδυ της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου την Μπαρτσελόνα των Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Νικ Καλάθη.

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζοντας πως "η Μπαρτσελόνα είναι μια εξαιρετική ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή. Ο κόουτς Γιασικεβίτσιους προσπαθεί να παρουσιάσει ένα σύνολο με διαφορετική φιλοσοφία κυρίως στην άμυνα, όπου θέλει να αγωνίζεται πιο σκληρά και πιο επιθετικά. Γενικά στα εκτός έδρας παιχνίδια και ιδιαίτερα σε αυτό με τη Μπαρτσελόνα είναι σημαντικός ο έλεγχος του ρυθμού και των λαθών. Επίσης, η προσωπική άμυνα στα ατού της αντιπάλου ομάδας είναι εξίσου σημαντική ώστε να καταφέρεις να παρουσιαστείς ανταγωνιστικός και να είσαι μέσα στο παιχνίδι για σαράντα λεπτά" ενώ αναφορικά με το γεγονός πως απέναντί τους οι πράσινοι θα βρουν τον μέχρι πρότινος αρχηγό τους, Νικ Καλάθη, σημείωσε:

"Είχαμε μάθει να είμαστε κάθε μέρα μαζί στα αποδυτήρια για πολλά χρόνια. Ήταν ο αρχηγός και πολλές φορές η ψυχή της ομάδας. Έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο, αλλά για σαράντα λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι".

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ: "ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ"

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε σχετικά με την αναμέτρηση: "Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αποτελεί σίγουρα μια πρόκληση για εμάς να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο απέναντί τους. Γνωρίζουμε πως για να καταφέρουμε να είμαστε κοντά στο σκορ και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τις πιθανότητές μας για νίκη θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και να παραμείνουμε στο πλάνο μας για σαράντα λεπτά" και κατέληξε αναφορικά με τον Νικ Καλάθη:

"Με τον Νικ έχουμε εξαιρετική σχέση και μιλάμε συνέχεια. Θα είναι σίγουρα περίεργο που θα τον συναντήσουμε ως αντίπαλο, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ο Νικ έκανε την επιλογή του. Παραμένουμε φίλοι αλλά θα είμαστε αντίπαλοι στο παρκέ για σαράντα λεπτά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ