EUROLEAGUE

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός: Δύο εμπύρετοι παίκτες οδήγησαν στην αναβολή, προς νίκη με 20-0 οι πράσινοι

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός: Δύο εμπύρετοι παίκτες οδήγησαν στην αναβολή, προς νίκη με 20-0 οι πράσινοι

Η Βιλερμπάν ανακοίνωσε πως ακόμη δύο παίκτες της ανέβασαν πυρετό στη διάρκεια της Τρίτης 13 Οκτωβρίου, γεγονός που οδήγησε στην αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Περίπου δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα της Βιλερμπάν με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, η EuroLeague ανακοίνωσε πως η αναμέτρηση των δύο ομάδων δεν πρόκειται να διεξαχθεί. Η γαλλική ομάδα αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα τις τελευταίες ημέρες με τα συνεχόμενα συμπτώματα κορονοϊού, η διεξαγωγή του αγώνα κρεμόταν από μια κλωστή και, εν τέλει, φτάσαμε στην αναβολή.

Όπως ανακοίνωσε ο γαλλικός σύλλογος λίγα λεπτά μετά την επίσημη τοποθέτηση της EuroLeague, δεν μπορούσε να συμπληρώσει την απαιτούμενη οκτάδα επειδή μερικές ώρες πριν από το τζάμπολ ακόμη δύο αθλητές παρουσίασαν συμπτώματα κορονοϊού. Συγκεκριμένα, ανέβασαν πυρετό και υποβλήθηκαν άμεσα στα προβλεπόμενα διαγνωστικά τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων όμως δεν είναι ακόμη γνωστά.

Έτσι, υπό τον φόβο να προκληθεί ακόμη μεγαλύτερο ντόμινο, αποφασίστηκε να δηλώσει αδυναμία η Βιλερμπάν για τη συμπλήρωση της... οκτάδας.

Όπως όλα δείχνουν, έχοντας ως αντίστοιχο παράδειγμα τα δύο παιχνίδια της Ζενίτ, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά (με 20-0) και θα συνεχίσει την πορεία του στη διοργάνωση με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα (την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου).

Βέβαια, τα προβλήματα για τη Βιλερμπάν δεν σταματούν εδώ αφού, όπως είναι λογικό, δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά και για το παιχνίδι Πέμπτης 15 Οκτωβρίου απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Η σχετική ανακοίνωση της Βιλερμπάν αναφέρει:

"Δύο νέοι παίκτες της Βιλερμπάν παρουσίασαν συμπτώματα με πυρετό σήμερα. Καθώς ο σύλλογος δεν μπορεί πλέον να διαθέσει τον ελάχιστο αριθμό των απαιτούμενων παικτών που χρειάζεται για να γίνει ένας αγώνας της EuroLeague, ο αποψινός αγώνας με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ δεν πρόκειται να διεξαχθεί.

Περισσότερα τεστ θα γίνουν το συντομότερο δυνατό προκειμένου να διαπιστωθεί αν η Βιλερμπάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Πέμπτη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα".

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ