EUROLEAGUE

Βόβορας: "Η άμυνα ήταν το κλειδί"

Ο Γιώργος Βόβορας δίνει εντολές στους παίκτες του
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Βόβορας συνεχάρη τους παίκτες του για τον τρόπο που αμύνθηκαν στην εκτός έδρας νίκη επί της Χίμκι, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως δεν ήταν υπέρβαση αυτό το διπλό.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έφυγε νικητής από τη Mytishchi Arena, σε ένα κλειστό παιχνίδι, όπου η άμυνά του ήταν όπως ακριβώς την ήθελε ο Γιώργος Βόβορας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των πρασίνων δήλωσε:

"Πρώτα απ' όλα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Είχαν την επιθυμία για τη νίκη. Το ευχάριστο είναι ότι ήμασταν καλοί στα επιθετικά ριμπάουντ έχοντας μαζέψει 19. Προσπαθούσαμε να πάμε στα επιθετικά ριμπάουντ και αυτό ήταν το κλειδί για εμάς. Από εκεί και πέρα περιορίσαμε τα λάθη μας στο δεύτερο ημίχρονο αφού κάναμε μόλις τέσσερα, αλλά δεν είχαμε καλό ποσοστό στα τρίποντα, αν και ήταν καλά σουτ. Από εκεί και πέρα η άμυνα ήταν το κλειδί για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι".

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ: "ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ"

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε στην κάμερα της NOVA πως "ήταν μία δύσκολη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Είχαμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά δεν θέλουμε να βρίσκουμε δικαιολογίες. Θα παίζουμε κάθε ματς σα να είναι τελικός. Ήρθαμε να παλέψουμε και αυτό κάναμε. Αρνηθήκαμε να χάσουμε, δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Παίξαμε σκληρά στην άμυνα και στο τέλος, όταν κρίθηκαν όλα".

Ενώ συνέχισε: "Δεν ήταν υπέρβαση. Έχουμε πει ότι θα δίνουμε παντού τον καλύτερο εαυτό μας. Παλέψαμε μέχρι το τέλος και είχαμε την ευκαιρία στο τέλος να κερδίσουμε, τα καταφέραμε. Πολλά παιδιά έκαναν step up, η ομάδα λειτουργεί άψογα. Δεν θέλαμε να έρθουμε απλά εδώ για μία καλή εμφάνιση. Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Το βασικό είναι αυτό, εγώ θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίζει η ομάδα και να πετύχουμε τους σκοπούς μας. Από εκεί και πέρα, πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα. Προφανώς ήταν μία καλή νίκη και χαρήκαμε, αλλά από αύριο συνεχίζουμε την δουλειά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ