Βορράς-Νότος: 69-93

Πάρτυ έκανε εναντίον του Βορρά η ομάδα του Νότου στο All Star Game ελπίδων, με 93-69
Στις εξέδρες βρέθηκε πολύς κόσμος που χάρηκε το ματς, αλλά και οι παίκτες που θα αναμετρηθούν την Κυριακή στο All Star Game των ανδρών.
Καθοδηγούμενη από τους Ιτούδη-Χουγκάζ, η ομάδα του Νότου με καλύτερο παίκτη της, τον Σιγκούνα, που είχε 20 πόντους.
Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, αναδείχθηκε ο Δημήτρης Καραδολάμης, που διακρίθηκε από πλευράς Βορρά.
Τα δεκάλεπτα: 17-20, 30-48, 51-69, 69-93
Οι σκόρερ των δύο ομάδων:
Βόρειοι (Σφαιρόπουλος): Μούρτος, Γαλαζούκας 4, Βασιλείου 7 (1), Παπανικολάου 2, Καραδολάμης 23 (1), Καραβασάνης 4, Τριφονόπουλος 2, Θεοδωράκος 4, Τριχόπουλος 3, Σκορδίλης 14, Τσαϊρέλης 6
Νότιοι (Ιτούδης): Κατιάκος 17, Παπαντωνίου 3, Ιωακειμίδης 2, Ματαλόν 2, Θεοδωράκος 5 (1), Παππάς 14 (1), Ταταρούνης 7, Γεωργιόπουλος, Γιάνκοβιτς 5 (1), Σιγκούνας 20 (2), Τουντζιαράκης 10, Νοέας 8
Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των νικητών, δήλωσε: ”
Το χαρήκαμε όλοι κι αυτό είναι το σημαντικό, αλλά και το ζητούμενο σε τέτοιες εκδηλώσεις. Αυτά τα παιδιά ξέρουν ότι έχουν το μέλλον στα χέρια τους, αλλά ξέρουν και ότι πρέπει να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, χωρίς να παραμελούν φυσικά και τα μαθήματά τους αφού οι περισσότεροι είναι μαθητές“.
”
Να πιστέψουν στους εαυτούς τους, να ακολουθήσουν τα καλά παραδείγματα των μεγαλύτερων παικτών που έχουν στις ομάδες τους και να αφοσιωθούν στη δουλειά“.
Ο Δήμαρχος Αμαλιάδας, Γιάννης Λυμπέρης, μίλησε για την ”
φιλοδοξία που έχουμε όλοι να κάνουμε μπασκετική την πόλη μας. Το ενδιαφέρον του κόσμου από την πρώτη κιόλας μέρα, δείχνει την ανταπόκριση και την αγάπη του κόσμου για το άθλημα. Ελπίζουμε με την τοπική ομάδα, τον Κόροιβο, να το κάνουμε ευρύτερα γνωστό στο νομό και έχουμε σχέδια ώστε στο μέλλον να μεγαλώσουμε το γήπεδό μας“.