ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Βολές Σταυρόπουλου εναντίον διαιτησίας στους ιταλικούς τελικούς: "Οι διαιτητές έχουν διαφορετικά κριτήρια"

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος
Ο Χρήστος Σταυρόπουλος EUROKINISSI - KLODIAN LATO

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος καταφέρθηκε με δηλώσεις του εναντίον των διαιτητών της σειράς των τελικών του ιταλικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Αρμάνι Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια, λέγοντας ότι πρέπει να σταθούν στο ύψος των προσδοκιών.

Οι τελικοί του ιταλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο και την Βίρτους Μπολόνια βρίσκεται στο 1-1. Η Αρμάνι άλωσε την Μπολόνια στο Game 1, με την Βίρτους να αντέχει στο Game 2 στην έδρα της. Με την σειρά να μεταφέρεται στο Μιλάνο, ο Χρήστος Σταυρόπουλος αποφάσισε να βγει μπροστά για την ομάδα του.

Ο τζένεραλ μάναζερ της Αρμάνι σχολίασε με δηλώσεις του την διαιτησία των δύο πρώτων τελικών, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει πολλά παράπονα. "Ανησυχούμε με αυτά που έγιναν στα δύο πρώτα παιχνίδια στην Μπολόνια, υπήρξαν πολλά περιστατικά που μας μπέρδεψαν" ανέφερε αρχικά ο Έλληνας παράγοντας, για να προσθέσει:

"Στον πρώτο τελικό δεν δόθηκε ένα φάουλ υπέρ του Νέιπιερ, με αποτέλεσμα το ματς να πάει στην παράταση και να κινδυνεύσουμε να χάσουμε. Στο Game 2 υπήρξαν πολλές αποφάσεις που επηρέασαν το ματς. Μιλάω για ίδιες φάσεις που κρίθηκαν με διαφορετικά κριτήρια στις δύο πλευρές του παρκέ".

Κλείνοντας, ο Χρήστος Σταυρόπουλος τόνισε: "Αυτό το οποίο ζητάμε είναι οι διαιτητές να είναι του επιπέδου των τελικών. Και μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει συμβεί".

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ