ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Βολές Πονς εναντίον Βιλερμπάν: "Προφανώς κάτι γίνεται λάθος όταν φεύγουν παίκτες όπως ο Γουεμπανιαμά και ο Ριζασέ"

Ο Ιβ Πονς
Ο Ιβ Πονς FIBA

Κεραυνοί του Ιβ Πονς εναντίον της Βιλερμπάν και του Τι Τζέι Πάρκερ, με τον Γάλλο φόργουορντ να δηλώνει ότι υπάρχει λόγος που αποχώρησαν πρόωρα από την ομάδα οι Γουεμπανιαμά και Ριζασέ, ενώ πρόσθεσε ότι από την πλευρά του δεν κατάλαβε ποτέ γιατί δεν είχε σταθερό χρόνο συμμετοχής.

Ο Ιβ Πονς ξέσπασε. Ο Γάλλος φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στην γαλλική ιστοσελίδα "Le Quotidien du Sport" και είπε πράγματα που θα συζητηθούν, αφού έστησε στον τοίχο την Βιλερμπάν και τον Τι Τζέι Πάρκερ.

Ο Πονς ρωτήθηκε για τον ασταθή χρόνο συμμετοχής του - όπου σε κάποια παιχνίδια έπαιζε πολύ και σε άλλα καθόλου - αλλά και για το περιβάλλον της Βιλερμπάν και δεν μάσησε τα λόγια του. Αυτό που είχε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον βέβαια - ειδικά δεδομένου ότι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο - είναι ότι τα έβαλε ανοιχτά με την ομάδα ακόμα και για τις περιπτώσεις των Βικτόρ Γουεμπανιαμά (που αποχώρησε πέρυσι για χάρη της Μετροπολιτάν για να έχει χρόνο συμμετοχής, φτάνοντας στο Νο1 του NBA Draft 2023) και Ζακαρί Ριζασέ (αποχώρησε για χάρη της Μπουρζ).

"Δεν θέλω να πω πολλά για να μην έχω πρόβλημα, αλλά όταν φεύγουν οι παίκτες, αυτό μιλάει από μόνο του. Αν οι παίκτες δεν θέλουν να μείνουν, αυτό συμβαίνει επειδή κάτι γίνεται λάθος. Σίγουρα πρέπει (σ.σ η Βιλερμπάν) να δει το πώς διαχειρίζεται τους παίκτες" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πονς, βάζοντας φωτιές στην Βιλερμπάν.

Ο 24χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε τέλος και στον ασταθή χρόνο συμμετοχής του. "Αναρωτήθηκα πολλές φορές τι συμβαίνει, αλλά δεν βρήκα απάντηση. Αυτό γινόταν όλη την σεζόν. Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Εγώ έδινα πάντα το 100%. Έκανα καλά παιχνίδια, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έπαιζα περισσότερο" δήλωσε αρχικά, για να προσθέσει:

"Ήμουν μπερδεμένος όλη την χρονιά, επειδή δεν κατάλαβα ποτέ για ποιον λόγο δεν έπαιζα περισσότερο. Ρώτησα τον κόουτς (Τι Τζέι Πάρκερ), αλλά δεν πήρα απάντηση για τον λόγο που γινόταν αυτό. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να δώσω περισσότερα. Πιστεύω ότι έδειξα πράγματα και θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα.

Το προπονητικό επιτελείο μού έλεγε ότι έκανα καλά πράγματα. Αλλά αυτά που μου έλεγαν δεν ταίριαζαν με τον χρόνο συμμετοχής μου. Μου έλεγαν ότι έπαιζα καλά και στο επόμενο ματς δεν έπαιρνα χρόνο συμμετοχής. Είναι περίεργο. Είναι λογικό αυτό να σου πειράζει το μυαλό. Είναι δύσκολο να προσφέρεις όταν δεν ξέρεις τον ρόλο σου".

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ