ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φαβορί ο Βάλτερς, σκέψεις για ΜακΓκραθ

Φαβορί ο Βάλτερς, σκέψεις για ΜακΓκραθ

Ο τραυματισμός του ΝτεΜάρκους Νέλσον έχει αλλάξει τα μεταγραφικά δεδομένα στον Παναθηναϊκό που ψάχνει έναν περιφερειακό παίκτη. Ψηλά στη λίστα του Ιβάνοβιτς είναι ο Βάλτερς εναλλακτικά υπάρχει κι ο Ντόνι ΜακΓκραθ

Από τις 11 Σεπτεμβρίου όταν και τραυματίστηκε ο ΝτεΜάρκους Νέλσον τα προπονητικά πλάνα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχουν ανατραπεί. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στα πρώτα επίσημα παιχνίδια κι έτσι οι "πράσινοι" αναζητούν το περιφερειακό παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει το κενό.

Ο Ιβάνοβιτς και οι συνεργάτες του αφού εξέτασαν αρκετές περιπτώσεις φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει τον Λετονό, Κρίσταπς Βάλτερς (33χρ., 1.91μ.), ο οποίος είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει το χρίσμα από τον Σέρβο τεχνικό. Ο Βάλτερς την περσινή αγωνιστική περίοδο τα πήγε περίφημα στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και στο Eurocup με τη φανέλα της Άνκαρα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο (2003), ενώ τις καλύτερες του εμφανίσεις τις πραγματοποίησε στο ισπανικό πρωτάθλημα με τις Φουενλαμπράδα, Μπανταλόνα και Μάλαγα.

Φαβορί ο Βάλτερς, σκέψεις για ΜακΓκραθ
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό δεν μένουν μόνο στον Βάλτερς και ήδη υπάρχει plan B σε περίπτωση που χρειαστεί, καθώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν στη λίστα τους και τον Αμερικανό με Ιρλανδικό διαβατήριο, Ντόνι ΜακΓκραθ (30χρ., 1.93μ.). Ο ΜακΓκραθ είναι πολύ καλός γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω (2008-09), ΑΕΚ (2009-10) και ΠΑΟΚ (2012-13). Την περσινή σεζόν ξεκίνησε τη χρονιά στη Λιθουανία με την Ζαλγκίρις, όμως τελικά βρέθηκε στο ρωσικό πρωτάθλημα και στην Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ