EUROLEAGUE

Βλάντο Τζούροβιτς: "Οι σερβικές ομάδες απογοήτευσαν, δεν θα εμπιστευόμουν τον Πάντερ"

Βλάντο Τζούροβιτς: "Οι σερβικές ομάδες απογοήτευσαν, δεν θα εμπιστευόμουν τον Πάντερ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λάβρος κατά της Παρτίζαν και του Ερυθρού Αστέρα, ο Βλάντο Τζούροβιτς δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία των δύο ομάδων του Βελιγραδίου στη EuroLeague.

Τα έχει βάλει πολλάκις με τον Κέβιν Πάντερ, το έκανε για ακόμα μία φορά ο Βλάντο Τζούροβιτς. Ο θρυλικός προπονητής μίλησε στο Arena Sport και χαρακτήρισε απογοητευτική τη σεζόν της Παρτίζαν και του Ερυθρού Αστέρα στη EuroLeague.

"Με ρωτούν, ποια ήταν η αιτία και τους απαντάω πως δεν έχουν τον παίκτη για την κρίσιμη απόφαση. Στη Μονακό υπάρχει ο Μάικ Τζέιμς, στη Μπασκόνια υπάρχει ο Μάρκους Χάουαρντ. Στην Παρτίζαν, θεωρούν ότι έχουν τον Πάντερ. Λοιπόν, εγώ δεν πιστεύω στον Πάντερ. Αν ήμουν ο προπονητής της Παρτίζαν δεν θα έλεγα "δώστε τη μπάλα στον Πάντερ και αφήστε τον να βρει τη λύση. Μπορεί να το κάνει, αλλά πόσες φορές;" αναρωτήθηκε ο Τζούροβιτς, που δούλεψε για πολλά χρόνια στην Ελλάδα.

"Ο Ερυθρός Αστέρας έχει τον Τεοντόσιτς, όμως στα τελευταία δευτερόλεπτα έχει ξεμείνει από ανάσες. Για να αποφασίσει, δεν θα πρέπει να παίζει στα πρώτα 35, αλλά στα τελευταία πέντε λεπτά. Και ποιος άλλος θα το κάνει; Ο ντος Σάντος; Ο Χάνγκα; Ο Γκιεντράιτις; Ο Τόμπι; Ο άνθρωπος σουτάρει τόσο άσχημα από την περιφέρεια, γιατί το κάνει; Όταν χάνεις αγώνες στο φινάλε, σημαίνει ότι δεν έχεις παίκτες για τις κρίσιμες αποφάσεις" πρόσθεσε ο Τζούροβιτς.

"Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε 11 νίκες, με τόσο κόσμο στις εξέδρες, το να χάνεις τόσους πολλούς εντός έδρας αγώνες είναι απογοητευτικό. Δεν γίνεται να χάνεις με 45 πόντους από μία ομάδα που με το ζόρι μπήκε στη δεκάδα. Η κατάσταση είναι παρόμοια στην Παρτίζαν, έχουν το καλύτερο κοινό, καλή διαιτησία και τόσες ήττες. Πρέπει να αισθάνονται απογοητευμένοι, διότι ξόδεψαν πολλά χρήματα και δεν είχαν τα ανάλογα αποτελέσματα" κατέληξε.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ