ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Βίρτους Μπολόνια: Πρόβλημα με Μπελινέλι, μπορεί να μείνει εκτός έως και για τρεις εβδομάδες

Ο Μάρκο Μπελινέλι σε συνέντευξη Τύπου
Ο Μάρκο Μπελινέλι σε συνέντευξη Τύπου PRINTSCREEN

Τον αρχηγό της, Μάρκο Μπελινέλι κινδυνεύει να χάσει έως και για τρεις εβδομάδες η Βίρτους Μπολόνια καθώς όπως αναφέρει η "Corriere di Bologna" αντιμετωπίζει θέμα τραυματισμού στον αγκώνα.

Η Βίρτους Μπολόνια συνεχίζει να ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμών. Πιο πρόσφατη περίπτωση φαίνεται πως είναι ο αρχηγός της, Μάρκο Μπελινέλι που σύμφωνα με τη "Corriere di Bologna" υποφέρει από θυλακίτιδα στον αγκώνα και υπάρχει περίπτωση να μείνει εκτός δράσης έως και για τρεις εβδομάδες.

Πρόκειται για μία επίπονη κατάσταση που αφορά τις μικροκύστες γύρω από τον αγκώνα καθώς επίσης και τους μυς. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μπελινέλι παρακολουθείται από τους γιατρούς της Βίρτους, ενώ μες στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί εάν ο έμπειρος παίκτης της Βίρτους θα συνεχίσει τις θεραπείες ή θα προχωρήσει σε επέμβαση.

Θυμίζουμε ότι η Βίρτους θα βρεθεί στο δρόμο του Προμηθέα Πάτρας για τους ομίλους του EuroCup με το πρώτο μεταξύ τους ματς να είναι προγραμματισμένο για τις 15 Δεκεμβρίου στην έδρα της ιταλικής ομάδας.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ