ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Βίρτους Μπολόνια: Ψάχνει να κάνει το μπαμ και έχει στα ραντάρ της τον Ιμπάκα, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί

Milwaukee Bucks center Serge Ibaka during an NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder, Tuesday, March 8, 2022, in Oklahoma City. (AP Photo/Sue Ogrocki)
Milwaukee Bucks center Serge Ibaka during an NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder, Tuesday, March 8, 2022, in Oklahoma City. (AP Photo/Sue Ogrocki) 2022 AP PHOTO/SUE OGROCKI

Η Βίρτους Μπολόνια έχει κερδίσει την συμμετοχή της στην EuroLeague 2022/23 και θέλει να ταράξει τα νερά, με την ιταλική Tuttosport να αναφέρει πως έχει στα ραντάρ της τον Σερτζ Ιμπάκα.

Βόμβα μεγατόνων θέλει να ρίξει στην EuroLeague η Βίρτους Μπολόνια. Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Tuttosport (πηγή που επικαλείται και το Sportando), ο σύλλογος της Μπολόνια (που κέρδισε τη συμμετοχή του στη διοργάνωση ως πρωταθλήτρια του EuroCup) θέλει να ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ και έχει στα ραντάρ της τον ΝΒΑer Σερτζ Ιμπάκα (32 ετών, 2.08).

Ο ψηλός από το Κονγκό αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στους Μπακς όπου είχε 19 συμμετοχές με μέσο όρο 7 πόντους και 5.3 ριμπάουντ σε 19 συμμετοχές τη σεζόν 2021/22. Συνολικά μετράει 15 σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Ισπανία με την φανέλα της Μανρέσα τη σεζόν 2008-09 πριν μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Πλέον ο Ιμπάκα, που μοίρασε τη σεζόν ανάμεσα σε Λος Άντζελες (με τους Κλίπερς) και Μιλγουόκι είναι free agent και η περίπτωσή του δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους Ιταλούς που θέλουν να μπουν δυναμικά στο μεταγραφικό παιχνίδι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ EUROLEAGUE NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ