EUROCUP

Βίρτους Μπολόνια και Παρτίζαν ερίζουν για τα μάτια του Γιούντο

Ο Έκπε Γιούντο
Ο Έκπε Γιούντο 2019 MARY ALTAFFER/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Βίρτους Μπολόνια και η Παρτίζαν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Έκπε Γιούντο, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κίνα.

Βίρτους Μπολόνια και Παρτίζαν έχουν ανοίξει για τα καλά τα (βαθιά) πορτοφόλια τους και όπως φαίνονται θα συνδέονται συχνά με τους ίδιους παίκτες μέχρι να κλείσουν τα ρόστερ τους. Και το νέο όνομα που προστέθηκε στην... κοινή λίστα τους είναι ο Έκπε Γιούντο (34 χρονών, 2.08 μέτρα).

Μία ημέρα μετά το δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport που ήθελε τις δύο ομάδες να κονταροχτυπιούνται για τον Μπραντ Γουαναμέικερ, κάτι πάντως που διέψευσε ο Αμερικανός, μία άλλη ιταλική εφημερίδα, η "La Repubblica, ανέφερε σε δημοσίευμά της ότι η Βίρτους και η Παρτιζάν εξετάσουν την περίπτωση του Νιγηριανού σέντερ, ο οποίος έχει να αγωνιστεί στην Ευρώπη από την σεζόν 2016/17. Τότε φορούσε την φανέλα της Φενέρμπαχτσε (του νυν τεχνικού της Παρτιζάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς), για να ακολουθήσουν δύο σεζόν στους Τζαζ (2017-2019) και άλλες δύο στην Κίνα, όπου φέτος είχε μόλις 6.8 πόντους και 4.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 14 λεπτά συμμετοχής με τους Μπεγίν Ρόγιαλ Φάιτερς.

Για την ώρα πάντως καμία ομάδα δεν φαίνεται να έχει προχωρήσει την υπόθεση, με τον Γιούντο να βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Λας Βέγκας με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, παίζοντας μάλιστα και στην ιστορική νίκη της χώρας του με 90-87 επί τη Team USA.

TAGS EUROCUP ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ