ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιλντόσα: "Ελπίζω να μπω στην ομάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή μέσα στην επόμενη"

Βιλντόσα: "Ελπίζω να μπω στην ομάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή μέσα στην επόμενη"
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία και ο Λούκα Βιλντόσα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μπροστά του μία απαιτητική μάχη στην Σερβία με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) και ο Λούκα Βιλντόσα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου για το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του από τον τραυματισμό του, αλλά και τις αναμνήσεις του από τον αποψινό αντίπαλο της νυν ομάδας του.

Ο γκαρντ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν είναι εκτός από την αποψινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ερυθρό Αστέρα και εξέφρασε την ελπίδα πως θα μπει στην ομάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή μέσα στην επόμενη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκα Βιλντόσα:

Για το γόνατό του: "Το γόνατο γίνεται όλο και καλύτερο. Νομίζω ότι την πρώτη φορά βιάστηκα λίγο να επιστρέψω στο παρκέ και αποδείχτηκε ότι δεν ήταν η καλύτερη απόφαση για το σώμα μου. Τώρα αποφασίσαμε να κάνουμε μια πλήρη αποκατάσταση, όσο καιρό κι αν χρειαστεί και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να παίξω στο Βελιγράδι, αλλά ελπίζω να μπω στην ομάδα μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας ή μέσα στην επόμενη εβδομάδα και χαίρομαι που θα είμαι απόλυτα υγιής για τους επόμενους αγώνες

Ήθελα να έρθω να δω ξανά τους οπαδούς που με στήριξαν όσο το δυνατόν περισσότερο την περασμένη σεζόν, κάτι που ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Φυσικά, θα παρακολουθήσω το παιχνίδι και θα στηρίξω την ομάδα μου, αλλά η αγάπη που νιώθω για τον Ερυθρό Αστέρα είναι πάντα εκεί"

Για την περσινή σεζόν: "Όταν σκέφτομαι την περασμένη σεζόν, πολλά πράγματα περνούν από το μυαλό μου. Το πρώτο όμως είναι το γεγονός ότι μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο ΝΒΑ. Τραυματίστηκα σοβαρά στο Μιλγουόκι και ο Ερυθρός Αστέρας μου επέτρεψε να επιστρέψω στην Ευρωλίγκα και να δείξω τι είδους παίκτης μπορώ να γίνω όταν είμαι πλήρως υγιής.

Από την πρώτη μέρα στον Ερυθρό Αστέρα ένιωσα αγάπη και αποδοχή. Φυσικά, δεν χάρηκα καθόλου λόγω της όλης κατάστασης που συνέβη στο ΝΒΑ, αλλά είχα μια ευκαιρία, την οποία χρησιμοποίησα και το γεγονός ότι πήρα το βραβείο MVP για τον καλύτερο παίκτη του μήνα στην EuroLeague, αλλά και το ότι ήμουν ένας από τους ηγέτες της ομάδας είναι πραγματικά απίστευτο και θα είμαι πάντα ευγνώμων για όλα όσα μου έχουν δοθεί.

Ένιωσα πραγματικά υπέροχα στο Βελιγράδι. Από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία ένιωθα σαν στο σπίτι μου. Και τώρα συμβαίνει κάποιος φίλος του Ερυθρού Αστέρα να μου στείλει ένα μήνυμα και όλα είναι πραγματικά υπέροχα, πρέπει να ομολογήσω.

Το Βελιγράδι, ο Ερυθρός Αστέρας και οι οπαδοί έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Η κοπέλα μου είναι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα και παρακολουθούμε κάθε παιχνίδι μαζί. Ξέρω ότι είχα τα σκαμπανεβάσματα μου κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά οι οπαδοί μου έδιναν πολλή αγάπη μέρα με τη μέρα, κάτι που ήταν υπέροχο και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό και σίγουρα δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα έλεγα στους οπαδούς. Είναι ξεκάθαρο ότι ως ομάδα είχαμε σκαμπανεβάσματα, υπήρχαν και πολλοί τραυματισμοί, αλλά ήταν μαζί μας κάθε μέρα και σε κάθε παιχνίδι. Και πότε ήταν καλό και πότε ήταν κακό. Ήταν το μεγαλύτερο στήριγμά μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Όποτε έμπαινα στη Χάλα Πιονίρ ένιωθα σαν στο σπίτι μου. Κάτι τέτοιο άρχισα να νιώθω εδώ, πρέπει να είμαι ειλικρινής, αλλά δεν είναι το ίδιο όπως στη Σερβία.

Για το ότι μαθαίνει σέρβικα: "Ναι, καλά ακούσατε, μαθαίνω σέρβικα, τα γράφω όλα. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί κανόνες για το πώς να προφέρεις ορισμένες λέξεις, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι τα σερβικά είναι μια πραγματικά δύσκολη γλώσσα. Κάποια στιγμή σταμάτησα, γιατί είναι πολύ δύσκολη γλώσσα, αλλά τώρα επέστρεψα και με τη βοήθεια της κοπέλας μου είναι πιο εύκολο.

Ελπίζω ότι θα μάθω μέχρι την επόμενη σεζόν και ότι όταν έρθω ξανά στο Βελιγράδι θα μπορέσω να στείλω ένα μήνυμα στους φιλάθλους στα σερβικά. Όπως είπα ήδη, το Βελιγράδι και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και ελπίζω ότι θα μπορέσω να τα νιώσω ξανά όλα αυτά, την πόλη, την ατμόσφαιρα, το πάθος..."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ