ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Βιλερμπάν: Ο Τζανμάρκο Ποτσέκο δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον Νίκο Μάνιον

Βιλερμπάν: Ο Τζανμάρκο Ποτσέκο δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον Νίκο Μάνιον
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Η Μπασκόνια έχει θέσει στο περιθώριο τον Νίκο Μάνιον, με τον Τζανμάρκο Ποτσέκο να δίνει σανίδας σωτηρίας στον συμπατριώτη του, για να τον εντάξει στο δυναμικό της Βιλερμπάν.

Η Μπασκόνια ψάχνει τρόπους για να ανακατέψει την τράπουλα στην περιφέρεια, με τον Νίκο Μάνιον να είναι μεταξύ αυτών που αναμένεται να αποχωρήσουν το επόμενο διάστημα. Ο 22χρονος γκαρντ δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στις καταστάσεις και να βοηθήσει επί της ουσίας την ισπανική ομάδα, όπως δείχνουν τα νούμερά του (6 πόντοι, 2.2 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 13'47'' συμμετοχής).

Γι αυτό κιόλας, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τον έχει ενημερώσει πως μπορεί να βγει στην αγορά για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ποιος θα είναι αυτός; Πολύ πιθανόν η Βιλερμπάν.

Η παρουσία του -συμπατριώτη του- Τζανμάρκο Ποτσέκο στην τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας παίζει καθοριστικό ρόλο για την ολοκλήρωση μιας τέτοιας κίνησης, με το BasketNews να εξηγεί πως η Βιλερμπάν είναι το φαβορί για να υπογράψει τον πρώην παίκτη της Βίρτους Μπολόνια.

Ό,τι κι αν γίνει τις επόμενες ημέρες βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι το τέλος του 2023, οπότε κι ολοκληρώνεται ο α' γύρος της regular season της EuroLeague.

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ