EUROLEAGUE

Βιλερμπάν: Δεν πρόλαβε για τον Αντριέν Μοερμάν

Βιλερμπάν: Δεν πρόλαβε για τον Αντριέν Μοερμάν
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Αντριέν Μοερμάν φέρεται -εδώ και καιρό- να είναι εκτός των πλάνων του Σάσα Ομπράντοβιτς, κάτι που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η Βιλερμπάν. Δίχως αποτέλεσμα.

Ο ρόλος του Αντριέν Μοερμάν στη Μονακό είναι πολύ περιορισμένος, μακριά από αυτόν που θα προσδοκούσε ο ίδιος όταν υπέγραψε το περσινό καλοκαίρι.

Ο 34χρονος φόργουορντ δεν έχει καταφέρει να "δέσει" με υπόλοιπο σύνολο, με δημοσιεύματα στη Γαλλία να τον τοποθετούν πριν από μερικές ημέρες στην transfer list της Μονακό.

Πάνω σε αυτό πάτησε η Βιλερμπάν, η οποία επιδίωξε να αποσπάσει την υπογραφή του και να τον εντάξει στο δυναμικό της. Είχε άλλωστε μέχρι το απόγευμα της 9ης Ιανουαρίου τη δυνατότητα να κάνει τη μεταγραφή. Στο τέλος όμως, δεν τα κατάφερε.

Όπως αναφέρει η Equipe, ο Τι Τζέι Πάρκερ επιχείρησε να "αρπάξει" τον Αντριέν Μοερμάν στο Astroballe, αλλά η μεγάλη απόσταση που υπήρχε ανάμεσα σε αυτά που έχει λαμβάνειν και σε αυτά που του προσφέρθηκαν, οδήγησε σε πρόωρο ναυάγιο.

Δεδομένου μάλιστα πως το deadline των εσωτερικών (sic) μεταγραφών στην EuroLeague πέρασε, ο 34χρονος φόργουορντ δεν μπορεί φέτος να φορέσει άλλη φανέλα στη διοργάνωση.

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ