EUROLEAGUE

EuroLeague: Τέλος οι μεταγραφές μεταξύ των ομάδων της διοργάνωσης

EuroLeague: Τέλος οι μεταγραφές μεταξύ των ομάδων της διοργάνωσης
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Μόνο παίκτες εκτός της διοργάνωσης θα μπορούν να αποκτούν πλέον οι ομάδες της EuroLeague, αφού έκλεισε το σχετικό μεταγραφικό παράθυρο.

Ο Αϊζάια Τέιλορ και ο Ακίλε Πολονάρα ήταν οι δύο τελευταίοι (χρονικά) παίκτες που μετακινήθηκαν από μία ομάδα της EuroLeague (Αναντολού Εφές) σε άλλη (Ζάλγκιρις) για το 2022/23. Κι αυτό γιατί τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στις 19:00 έκλεισε το μεταγραφικό παράθυρο που επέτρεπε τις μετακινήσεις παικτών εντός της διοργάνωσης.

Πλέον, ο μόνος τρόπος ενίσχυσης αφορά σε αθλητή που δεν έχει αγωνιστεί φέτος στην EuroLeague με άλλη φανέλα. Είναι σαφές πως η δεξαμενή παραμένει μεγάλη, πλην όμως δεν περιλαμβάνει γνώριμες -μεταξύ των ομάδων- περιπτώσεις.

Τι σημαίνει αυτό; Σε θεωρητικό επίπεδο, εφόσον ο Παναθηναϊκός βρει την "χρυσή τομή" και λύσει το συμβόλαιο του Άντριου Άντριους, τότε ο 29χρονος γκαρντ δεν θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague με άλλη φανέλα, για φέτος. Όπερ και σημαίνει πως κι οι ίδιοι οι παίκτες που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από έναν οργανισμό της EuroLeague, γνωρίζουν καλά πως θα πρέπει να... κοιτάνε μακριά από αυτή.

Για την ιστορία, οι μεταγραφές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ολοκληρώνονται την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 σύμφωνα με τα bylaws της EuroLeague Basketball.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ