ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Βεζένκοβ: "Έχουμε ακόμη δύο στόχους μπροστά"

Ο Βεζένκοβ ποζάρει μετά την απονομή του Κυπέλλου έχοντας και τον τίτλο του MVP
Ο Βεζένκοβ ποζάρει μετά την απονομή του Κυπέλλου έχοντας και τον τίτλο του MVP EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την κατάκτηση ακόμη ενός τίτλου από τον Ολυμπιακό και εξήγησε πως άπαντες κρατούν χαμηλά την μπάλα, αφού υπάρχουν ακόμη δύο στόχοι προς διεκδίκηση.

Ο Σάσα Βεζένκοβ αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Κράτησε όμως χαμηλά την μπάλα στη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, εξηγώντας πως ο Ολυμπιακός έχει ακόμη πολλή δουλειά μπροστά του, δεδομένου πως διακυβεύονται ακόμη δύο στόχοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Το πιο σημαντικό είναι που ήμασταν πολύ σοβαροί σήμερα. Μπήκαμε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, πάρα πολύ καλά στην άμυνα. Πήραμε διαφορά από την αρχή. Σεβόμαστε πολύ το Περιστέρι, είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα, με αρχές. Στους τρεις αγώνες παίξαμε πολύ καλά, αν εξαιρέσεις λίγο με τον Παναθηναϊκό στην αρχή. Ήταν ο δεύτερος στόχος της σεζόν. Έχουμε ακόμη δύο. Χαμηλά το κεφάλι, πολλή δουλειά μπροστά.

Προσπαθούμε να παίξουμε σωστά και ομαδικά, να μοιράζουμε την μπάλα και να είμαστε καλά αμυντικά. Το πιο σημαντικό είναι να μένουμε ενωμένοι και να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε. Να είμαστε υγιείς.

Αυτό που βλέπει ο κόσμος δεν είναι από τη μία μέρα στην άλλη. Πρέπει να πονέσεις, να ξεκινήσεις, από χαμηλά. Να θυμηθούμε πού βρισκόμασταν πριν από δύο - τρία χρόνια. Δεν σημαίνει ότι κάποιος έχει υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία. Απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε. Όλοι, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, συνυπάρχουμε αρμονικά.

Το Περιστέρι ήταν αρκετά κουρασμένο. Πολύ απαιτητικοί αγώνες, με πολύ καλές ομάδες. Το Περιστέρι έχει κάνει πολλά βήματα προόδου. Υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι στην ομάδα, που κάνουν πολύ καλή δουλειά. Είναι άξιοι σεβασμού.

Φοβερός σουτέρ και σκόρερ ο Άλεκ Πίτερς. Δυστυχώς έπρεπε κάποιος να μείνει έξω χθες. Σήμερα όμως γύρισε πανέτοιμος".

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ FINAL 8 ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ