ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βεζένκοβ: "Δεν θα το παίξω ήρωας, ένιωσα καλύτερα και μου επέτρεψαν να αγωνιστώ"

Βεζένκοβ: "Δεν θα το παίξω ήρωας, ένιωσα καλύτερα και μου επέτρεψαν να αγωνιστώ"
INTIME SPORTS

Ο Σάσα Βεζένκοβ έκανε σπουδαία εμφάνιση στη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια, παρά την εξάντλησή του λόγω των στομαχικών διαταραχών που τον ταλαιπώρησαν τις τελευταίες ώρες.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Βίρτους Μπολόνια, με τον Σάσα Βεζένκοβ να γράφει ακόμη ένα νταμπλ νταμπλ στη φετινή σεζόν. Παρά το γεγονός μάλιστα πως ταλαιπωρήθηκε έντονα από στομαχικές διαταραχές τις τελευταίες ώρες, τις ίδιες που δεν επέτρεψαν στον Κώστα Σλούκα να δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση.

Μετά από το τέλος του αγώνα την Ιταλία, ο Σάσα Βεζένκοβ δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Δεν θα το παίξω ήρωας. Δεν ήμουν πολύ καλά, αλλά μου επέτρεψαν να έρθω και να αγωνιστώ. Ένιωσα καλύτερα λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι. Εφόσον μπορούσα, ήταν μια μάχη. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ειδικά χωρίς τον Κώστα (Σλούκα) έπρεπε όλοι να κάνουμε κάτι παραπάνω για να καλυφθεί αυτό το κενό.

Αυτό το γήπεδο έχει ιστορία, οι οπαδοί δημιουργούν μια τρομερή ατμόσφαιρα. Νομίζω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι, ειδικά στην τρίτη περίοδο. Μπήκαμε στην τέταρτη με +10 και πάλι είδαμε τη διαφορά να φεύγει. Πολλοί από την τηλεόραση είπαν "όχι πάλι", αλλά νομίζω στο τέλος βρήκαμε τα αποθέματα να γυρίσουμε το παιχνίδι. Τέλος καλό, όλα καλά. Προχωράμε. Σημαντική νίκη και κοιτάμε τη συνέχεια.

Είμαστε ρεαλιστές. Μπορούσαμε να κερδίσουμε τη Μονακό. Δεν παίξαμε καλά. Σήμερα νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλύτερα, τουλάχιστον στην επίθεση. Έχουμε όμως πολλά σημάδια βελτίωσης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ