ΑΡΗΣ

Βεργίνης: "Έχω καταλάβει που βρίσκομαι"

Βεργίνης: "Έχω καταλάβει που βρίσκομαι"
Βεργίνης

Ο Δημήτρης Βεργίνης, αναφέρθηκε στον πρόσφατο τραυματισμό του στο παιχνίδι του Σαββάτου με το Περιστέρι για την 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και όχι μόνο.

Ο 23χρονος αθλητής του Άρη στην αρχική του τοποθέτηση στον "Άρης FM 92,8", αναφέρθηκε στον πρόσφατο τραυματισμό του, που θα του στερήσει για έξι περίπου μήνες την παρουσία του στην ομάδα τόνισε: " Είμαι στον Άρη δέκα μέρες περίπου, αλλά τώρα ήρθε αυτή η ατυχία. Ο αθλητισμός, όμως, έτσι είναι".

" Ο τραυματισμός ήρθε σε κακή χρονική στιγμή, αλλά τα πράγματα προχωράνε και θα κάνω τα πάντα για να γυρίσω όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Με συγκίνησε πάρα πολύ η στήριξη του κόσμου. Έχω καταλάβει σε ποια ομάδα βρίσκομαι. Η συμπαράσταση αυτή μού δίνει τεράστια δύναμη για να συνεχίσω".

Ο Βεργίνης μίλησε και για τη στάση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, τονίζοντας: " Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο, χωρίς να χρειάζεται να αναφέρω δημοσίως το γιατί. Είναι ο άνθρωπος που με έφερε στον Άρη και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Στις δύσκολες στιγμές μου στέκεται και είναι δίπλα μου".

Για την άτυχη στιγμή του τραυματισμού του υπογράμμισε: " Δεν υπήρξε κάποια επαφή. Έκανα μια προσπάθεια για προσποίηση και γύρισε το γόνατό μου. Δεν πόνεσα, αλλά εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι τελικά ήταν ρήξη χιαστού. Ένιωσα ότι γύρισε το πόδι μου, αλλά δεν πίστευα ότι θα είναι τόσο σοβαρό".

Σχετικά με την απουσία του από εδώ και στο εξής από την ομάδα συμπλήρωσε: " Θα χρειαστεί να έχω δύναμη για να συνεχίσω και να βρεθώ σύντομα ξανά στην ομάδα. Η αποκατάσταση γενικά διαρκεί περίπου 5-6 μήνες".

" Παίζει ρόλο, όμως, το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του ασθενή και η θέληση που αυτός έχει. Όλα είναι μέσα στο μυαλό του κι αν βάλει στόχο να γυρίσει γρήγορα, θα το κάνει. Έτσι κι εγώ, ελπίζω ότι θα τα καταφέρω. Θα κάνω τα πάντα, γιατί είναι κάτι που το θέλω πάρα πολύ".

Σχετικά με την επικείμενη αναμέτρηση του Άρη με την Λουκόιλ Ακαντέμικ (29/09, 18:00) για τα προκριματικά του Eurocup δήλωσε: " Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Νομίζω ότι δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο με το Περιστέρι και θεωρώ ότι αν παίξουμε έτσι και την Τετάρτη, τότε θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι πολύ καλό, ο προπονητής μας επίσης κι αν τα παιδιά κάνουν ό,τι τους πει, τότε όλα θα πάνε καλά".

Τέλος, για την πρώτη του εμπειρία ως παίκτης του Άρη στο Αλεξάνδρειο είχε να πει: " Δεν έζησα για πολύ την ατμόσφαιρα στο Παλέ, αλλά για όσο ήμουν μέσα, ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό. Όταν γυρίσω, εύχομαι να το ζήσω ακόμη πιο έντονα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ