ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Βατούτιν: "Ξέρω ήδη την απάντηση που θα πάρουμε από την EuroLeague"

Βατούτιν: "Ξέρω ήδη την απάντηση που θα πάρουμε από την EuroLeague"
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Αντρέι Βατούτιν εμφανίστηκε σίγουρος πως η σεζόν για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην EuroLeague έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Μία βδομάδα πριν εκπνεύσει η προθεσμία που έχει δώσει η EuroLeague για να αποσαφηνιστεί τι μέλλει γενέσθαι με τις τρεις ρωσικές ομάδες της διοργάνωσης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ, Ούνικς Καζάν), ο Αντρέι Βατούτιν φάνηκε σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε στο TASS, όπου εξέφρασε την πεποίθηση πως τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει μέσα στις επόμενες επτά ημέρες, για πολλούς λόγους. Κάτι που συνεπάγεται την πρόωρη ολοκλήρωση της σεζόν στην EuroLeague για τις τρεις ρωσικές ομάδες, οι οποίες θα εστιάσουν σε όσα είναι να γίνουν στη VTB League.

"Η EuroLeague έθεσε ως deadline για την απόφαση την 21η Μαρτίου, αλλά ξέρω ήδη την απάντηση που θα πάρουμε. Πιστεύω πως όλοι την ξέρουμε. Θα χαρώ αν αποδειχθεί ότι κάνω λάθος, υπόσχομαι να πιω σαμπάνια αν γίνει κάτι τέτοιο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές" ανέφερε αρχικά, πριν προσθέσει:

"Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς οι ρωσικές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν τη φετινή σεζόν στην EuroLeague. Όχι μόνο λόγω της πολιτικής, αλλά κι επειδή υπάρχουν λογιστικά προβλήματα".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ