EUROLEAGUE

Βατούτιν: "Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν"

Βατούτιν: "Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν"

Απόλυτα χαρούμενος από τη νίκη-πρόκριση της ΤΣΣΚΑ στο Final-4 έμεινε ο Αντρέι Βατούτιν ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του να μην ξεχάσουν τι πέτυχαν αυτή την εβδομάδα

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του από την εξέλιξη που είχε ο πέμπτος αγώνας της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό.

Άλλωστε το 74-44 τα έλεγε όλα, ενώ πλέον ζήτησε από τους παίκτες του να σεβαστούν την προσπάθεια που έκαναν στη σειρά των πλέι οφ.

"Παίξαμε το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν μέχρι στιγμής. Το πιο σημαντικό πράγμα πλέον είναι μην ξεχάσουμε αυτή την εβδομάδα, να μην ξεχάσουμε αυτή τη μέρα και να έχουμε σεβασμό για ό,τι πετύχαμε γιατί θα είναι χρήσιμο για εμάς στο Final-4", σχολίασε ο Βατούτιν και συνέχισε:

"Μετά τις ήττες δεν προσπαθήσαμε να κατηγορήσουμε ο ένας τον άλλο. Ήμασταν μαζί ενωμένοι και με την καλή δουλειά του τεχνικού τιμ φτάσαμε στη νίκη-πρόκριση".

Από την πλευρά του, ο Βίκτορ Κριάπα σχολίασε: "Κανείς δεν περίμενε μία εύκολη σειρά. Τα δύο πρώτα παιχνίδια έδειξαν ότι ο Παναθηναϊκός είναι πάντα έτοιμος για να παλέψει. Νικήσαμε το πρώτο στην παράταση. Οι φίλαθλοι στην Αθήνα, δεν επέτρεψαν στην ομάδα τους να παίξει με χαλαρότητα. Το πέμπτο παιχνίδι το κέρδισε η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη. Πλέον έχουμε μπροστά μας το Final-4 όπου η κάθε λεπτομέρεια μετράει πολύ".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ