ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βασιλόπουλος: "Ούτε στον εχθρό μου..."

Βασιλόπουλος: "Ούτε στον εχθρό μου..."
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στα παρκέ, μιλώντας και για τους τραυματισμούς του.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος πάτησε και πάλι παρκέ μετά από 14 μήνες, καθώς αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού επί του Ηλυσιακού στο κλειστό των Ιλισίων.

" Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να το κερδίσουμε για να είμαστε σίγουρα πρώτοι και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ", τόνισε ο Έλληνας φόργουορντ μετά το τέλος της αναμέτρησης και πρόσθεσε:

" Κακό ξεκίνημα, το βελτιώσαμε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο. Εκεί φάνηκε η διαφορά ποιότητας και του πάγκου που έχουν οι δύο ομάδες και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα ματς και στα πλέι οφ. Θέλουμε το πρωτάθλημα. Πολύ όμορφο και περίεργο το συναίσθημα να μπαίνω και πάλι στο παρκέ. Ούτε στον εχθρό μου όλο αυτό. Σαν να ξεκίνησα σήμερα να παίζω μπάσκετ πρώτη φορά στη ζωή μου.

Το τι πέρασα το γνωρίζουμε εγώ και η οικογένειά μου μόνο. Πολύ δύσκολο όλο αυτό που πέρασα. Χαίρομαι που είμαι εδώ και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου και εγώ όσο μπορώ να πετύχει τους στόχους της. Όσον αφορά για το ότι αγώνας ήταν κεκλεισμένων των θυρών ο διεθνής φόργουορντ ανέφερε πως "σε κανέναν δεν αρέσει να παίζει σε άδειο γήπεδο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ