ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλόπουλος: "Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στην ενεργό δράση"

Βασιλόπουλος: "Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στην ενεργό δράση"

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για το αν θα επιστρέψει στην ενεργό δράση, τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε ποτέ, Μίλος Τεόντοσιτς, αλλά και τους Σπανούλη, Διαμαντίδη.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις των σπουδαστών του ΙΕΚ Όμηρος και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και μίλησε για το αν θα επιστρέψει στην ενεργό δράση, τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε, αλλά και τους Σπανούλη, Διαμαντίδη.

" Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στην ενεργό δράση. Τρία χρόνια ταλαιπωρούμαι. Είμαι στη φάση που κουράστηκα. Δεν έχω διάθεση να μπω στο παρκέ και να ξαναπροσπαθήσω", ανέφερε αρχικά.

Για τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε ποτέ είπε: " Αδερφός μου ο Τεόντοσιτς. Μπορώ να του πω τα πάντα. Ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ".

Για το αν θα πήγαινε ποτέ στον Παναθηναϊκό: " Σκοπός μου ήταν να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν θα είχα πρόβλημα να πάω αν μου έκαναν πρόταση όταν ήμουν υγιής".

Για τον Βασίλη Σπανούλη ανέφερε: " Είναι στην Ευρώπη ότι είναι ο ΛεΜπρόν και ο Κόμπι στο ΝΒΑ. Όποιος θέλει να πάρει το Ευρωπαϊκό, παίρνει τον Βασίλη και στηρίζεται πάνω του".

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη είπε: " Έχεις 18.000 καλούς παίκτες, αλλά αυτός τους κάνει καλύτερους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ