ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Βασίλης Σπανούλης: Η απάντηση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου για το αν ο Ολυμπιακός θα αποσύρει την φανέλα με το "7"

(KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
(KLODIAN LATO / EUROKINISSI) PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ρωτήθηκε αν η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα αποσύρει τη φανέλα με το "7" προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, έδωσε... ραντεβού για τον Σεπτέμβριο του 2022.

Τον Σεπτέμβριο του 2022, πέρα από το φιλικό που ετοιμάζεται προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, θα γίνει κάτι ακόμη, όπως υπονόησε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε σε σχετική ερώτηση για το αν οι ερυθρόλευκοι θα αποσύρουν το "7" για να τον τιμήσουν ακόμη περισσότερο, επισημαίνοντας πως "θα τα δείτε όλα τον Σεπτέμβριου του 2022".

Kill Bill Out - Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε τα παρκέ

Το SPORT24 αποχαιρέτησε τον Βασίλη Σπανούλη με μια ζωντανή, τιμητική εκπομπή από το ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα studio με τον Παντελή Βλαχόπουλο που συντόνιζε τους δημοσιογράφους σε ΣΕΦ και Λάρισα. Σε ζωντανή σύνδεση με το ΣΕΦ, οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Βασίλης Σκουντής μετέφεραν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν στον αποχαιρετισμό του Ολυμπιακού στον αρχηγό του.

Ο απεσταλμένος του SPORT24 στη Λάρισα, Αλέξανδρος Ξενικάκης, βρέθηκε στην πατρίδα του Βασίλη Σπανούλη με καλεσμένους που μίλησαν για τον Βασίλη Σπανούλη.

Μη χάσετε το σπουδαίο αφιέρωμα στην καριέρα του σπουδαίου μπασκετμπολίστα. "Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη" σε ένα μοναδικό longread για τα σημεία - σταθμούς στην καριέρα του Kill Bill.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ