ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: "Θα γίνει φιλικό προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη τον Σεπτέμβριο του 2022"

(KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
(KLODIAN LATO / EUROKINISSI) PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Φιλικό προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη θα διοργανώσει ο Ολυμπιακός τον Σεπτέμβριο του 2022, όπως αποκάλυψε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως τον Σεπτέμβριο του 2022 θα διοργανωθεί φιλικό για να τον αποχαιρετήσει ο κόσμος, όπως του πρέπει.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως "θα γίνει φιλικό μετά τα μέσα του Σεπτεμβρίου του 2022, δεν έχουμε επιλέξει αντίπαλο ακόμη. Θα είναι σίγουρα μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με σπουδαίους παίκτες".

Kill Bill Out - Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε τα παρκέ

Το SPORT24 αποχαιρέτησε τον Βασίλη Σπανούλη με μια ζωντανή, τιμητική εκπομπή από το ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα studio με τον Παντελή Βλαχόπουλο που συντόνιζε τους δημοσιογράφους σε ΣΕΦ και Λάρισα. Σε ζωντανή σύνδεση με το ΣΕΦ, οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Βασίλης Σκουντής μετέφεραν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν στον αποχαιρετισμό του Ολυμπιακού στον αρχηγό του.

Ο απεσταλμένος του SPORT24 στη Λάρισα, Αλέξανδρος Ξενικάκης, βρέθηκε στην πατρίδα του Βασίλη Σπανούλη με καλεσμένους που μίλησαν για τον Βασίλη Σπανούλη.

Μη χάσετε το σπουδαίο αφιέρωμα στην καριέρα του σπουδαίου μπασκετμπολίστα. "Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη" σε ένα μοναδικό longread για τα σημεία - σταθμούς στην καριέρα του Kill Bill.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ