ΠΑΟΚ

Βασιλειάδης: "Πρέπει να ανταποκρινόμαστε"

Βασιλειάδης: "Πρέπει να ανταποκρινόμαστε"
Βασιλειάδης

Με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά την επιστροφή στις νίκες ξεκινάει η προετοιμασία ενόψει Αμαρουσίου

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Δρόσος, φρόντισε μάλιστα μετά το τέλος του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με την Ολύμπια Λάρισας να βάλει τέλος στα όποια σενάρια περί αλλαγών στο ρόστερ. Σενάρια που είχαν να κάνουν κυρίως με την περίπτωση του Ντέγιαν Τομάσεβιτς.
Από την πλευρά του ο Κώστας Βασιλειάδης δεν δίστασε να κρύψει σε δηλώσεις του ότι: " Ήταν φυσιολογικό να είμαστε επηρεασμένοι από όσα προηγήθηκαν", με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ αναφερόμενο στην νίκη επί της Ολύμπια Λάρισας τόνισε ότι: " Η νίκη ήταν απαραίτητη με την παρουσία και του νέου κόουτς στον πάγκο".

Κι όσο για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ; Ο Βασιλειάδης τόνισε πως: " Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ανταποκρινόμαστε σε οποιαδήποτε κατάσταση. Σε κάθε αλλαγή. Τώρα θέλουμε όμως ακόμα περισσότερη δουλειά", κι όσο τέλος για την δική του εμφάνιση δήλωσε ότι: " Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου", χωρίς να διστάσει να πει καταλήγοντας πως: " Είμαι ΠΑΟΚ από μικρό παιδί και για μένα η ομάδα παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο".

Ο Κώστας Δήμου νέος συνεργάτης του Καλαφατάκη
Στην ανακοίνωση της πρόσληψης του Κώστα Δήμου ως βοηθού του Γιώργου Καλαφατάκη προχώρησε τη Δευτέρα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

" Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο προπονητής Κώστας Δήμου, προστίθεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ως ένας εκ των συνεργατών προπονητών του κυρίου Γιώργου Καλαφατάκη. Παράλληλα διακόπηκε η συνεργασία της ομάδας με τον βοηθό προπονητή Γιώργο Βόβορα".

" Ο Κώστας Δήμου γεννήθηκε στις 30 Μαΐου 1966 και αγωνίστηκε στον Εθνικό Κοζάνης και το Φίλιππο Βέροιας. Ασχολείται με την προπονητική τα τελευταία είκοσι περίπου χρόνια και έχει συνεργαστεί με τον Εθνικός Κοζάνης, το Φίλιππο Βέροιας, το ΒΑΟ, το Μαντουλίδη, τον Αχιλλέα Τριανδρίας, τη Μακαμπή Θεσσαλονίκης, το Μακεδονικό και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους της καριέρας του με τον Αίαντα Ευόσμου. Στην ομάδα του Ευόσμου μάλιστα ήταν προπονητής μέχρι και σήμερα, καθώς υπέβαλλε την παραίτησή του, προκειμένου να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ".









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ