EUROLEAGUE

Βασιλειάδης: "Να τελειώσουμε με νίκη την πρώτη φάση"

Βασιλειάδης: "Να τελειώσουμε με νίκη την πρώτη φάση"

Η Ουνικάχα Μάλαγα αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Πέμπτης (18/12, 21:05) για τη δέκατη και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων της Euroleague.

Επιμέλεια: Νάνσυ Μητσοστέργιου

Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ουνικάχα Μάλαγα διασταυρώνουν τα ξίφη τους το βράδυ της Πέμπτης (18/12, 21:05) στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής που κλείνει την πρώτη φάση των ομίλων της Euroleague.

Ο Έλληνας γκαρντ της Μάλαγα, Κώστας Βασιλειάδης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, τόνισε πως το πιο σημαντικό είναι να τελειώσουν την πρώτη φάση της διοργάνωσης με νίκη και μόνο.

"Είναι σίγουρο πως η Μακάμπι έχει τον τίτλο του φαβορί. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, αλλά αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης και θέλουμε να τελειώσουμε με μία νίκη. Είναι πάντα υπέροχο να κερδίζεις σε δύσκολα γήπεδα απέναντι σε καλές ομάδες.

Δεν έχουμε καμία προτίμηση για το TOP 16, σε κάθε παιχνίδι μόνο σκεφτόμαστε, όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και με καλούς παίκτες, οι οποίοι συναγωνίζονται κάθε μέρα.

Δεν πιστεύουμε καθόλου στην επόμενη φάση. Όλες οι ομάδες κάνουν μακρινά ταξίδια. Θα προετοιμαστούμε πολύ καλά και θα δώσουμε το 100% στους αγώνες για να ανταγωνιστούμε αυτές τις μεγάλες ομάδες και να πανηγυρίσουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε.

Μπορούμε ακόμη να βελτιωθούμε σε πολλά πράγματα. Υπάρχουν φορές που, είτε κάνουμε καλά σουτ, είτε περνάνε 10 λεπτά χωρίς να εκδηλώσουμε καλές άμυνες. Χάσαμε με διαφορά 20 πόντων από την ΤΣΣΚΑ, είναι πολύ σημαντικό να το βελτιώσουμε αυτό και θα γίνει μόνο αν παίξουμε καλό μπάσκετ για παραπάνω από 25-30 λεπτά. Νομίζω ότι μπορούμε να δώσουμε τα μέγιστα".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ