ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλειάδης: "Η νίκη θα ήταν δική μας"

COPA DEL REY DE BALONCESTO EN EL PALACIO DE LOS DEPORTES DE MADRID
COPA DEL REY DE BALONCESTO EN EL PALACIO DE LOS DEPORTES DE MADRID COPA DEL REY DE BALONCESTO EN EL PALACIO DE LOS DEPORTES DE MADRID

Δεν μπορεί να χωνέψει τον τρόπο με τον οποίο επήλθε η ήττα για την Μπιλμπάο από την Κάχα Λαμποράλ στα προημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι (video)

Ο Έλληνας γκαρντ της Μπιλμπάο έκανε τα αδύνατα δυνατά για να φέρει την ομάδα του στα ημιτελικά του ισπανικού κυπέλλου ωστόσο οι 31 πόντοι του δεν ήταν αρκετοί.

"Το βασικότερο στοιχείο που μας στέρησε την πρόκριση στα ημιτελικά ήταν το τρίποντο που ακυρώθηκε, σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος", τόνισε ο Έλληνας άσος και συνέχισε:

"Κάθε παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ είναι ντέρμπι κι εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να δείξουμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα, κυρίως αμυντικά. Προσπαθήσαμε και στην επίθεση πολύ και πετύχαμε μερικά πολύ δύσκολα καλάθια. Η νίκη θα μπορούσε στο τέλος να είναι δική μας κι αυτή είναι η ουσία του μπάσκετ.

Στην επίμαχη φάση, δόθηκε ότι πάτησα γραμμή, αλλά στα αποδυτήρια μου είπαν πως δεν έγινε έτσι. Για μένα η φάση αυτή ήταν καθοριστική για την τελική έκβαση".

Αναφορικά με τη δική του εκπληκτική απόδοση, ο Βασιλειάδης αρκέστηκε να πει: " Η προσωπική μου απόδοση δεν με ενδιαφέρει καθόλου από τη στιγμή που χάσαμε το παιχνίδι. Η ομάδα μου έχει μέλλον. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε σ' αυτό το επίπεδο, τότε θα πάμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ