EUROBASKET

Βασιλειάδης: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"

Βασιλειάδης: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"
Ο Βασιλειάδης κάνει χάι φάιβ με τους συμπαίκτες του INTIME SPORTS

Φανερά απογοητευμένος από την ήττα της Εθνικής από τη Γαλλία, ο Κώστας Βασιλειάδης υποστήριξε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας γιατί ήταν άστοχος κι έχασε τον Μπατούμ στα κρίσιμα σημεία (video)

Αποστολή στη Λιθουανία: Γιάννης Φιλέρης

Ο άσος της Μπιλμπάο ήταν πολύ στενοχωρημένος και θέλησε να αναλάβει την ευθύνη για την ήττα που υπέστη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

"Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας. γιατί έκαναν κάποια σουτ που δεν μπήκαν. Η ομάδα πρέπει να ανασυνταχθεί εν όψει του αγώνα της Παρασκευής", επισήμανε ο Κώστας Βασιλειάδης και συνέχισε:

"Ο Μπατούμ ήταν παίκτης μου στην άμυνα και δεν τον ακολούθησα στο καθοριστικό τρίποντο που πέτυχε, ενώ παρότι με εμπιστεύτηκε στο τέλος ο προπονητής, ήμουν άστοχος".

Αναφερόμενος στο κρίσιμο ματς της ερχόμενης Παρασκευής, επισήμανε: "Για 33 λεπτά ήμασταν εξαιρετικοί, αγγίξαμε την πρόκριση, αλλά λίγο η απειρία, λίγο τα δικά μου λάθη και ήρθε η ήττα. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Δεν έχουμε ούτε 24 ώρες για να ανασυγκροτηθούμε εν όψει του ματς της Παρασκευής. Είμαστε ακόμη εντός στόχου. Θέλουμε τη νίκη για να μπούμε στην εξάδα και να προκριθούμε στο προολυμπιακό τουρνουά".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ