ΕΟΚ

Βασιλακόπουλος: "Συντετριμμένος για την απώλεια ενός φίλου"

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 2017 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 2017 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έγραψε προσωπικό μήνυμα για τον θάνατο του Κώστα Πολίτη, "έναν άνθρωπο που ένιωθα δικό μου", όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΚ.

Η διαδρομή του Κώστα Πολίτη στην Ομοσπονδία δεν διήρκεσε μόνο στα έξι χρόνια που διετέλεσε προπονητής της εθνικής ομάδας. Για πολλά χρόνια ο "Ευρω-κόουτς" υπήρξε υπεύθυνος στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ σε κάθε (ηλικιακό) επίπεδο.

" Ο Κώστας πρωταγωνίστησε στην έμπνευση, τον σχεδιασμό και εν τέλει την υλοποίηση της επιτυχίας που άλλαξε την ροή των πραγμάτων όχι μόνο στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό συνολικά", αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΟΚ στο προσωπικό μήνυμα που έγραψε για τον χαμό του Κώστα Πολίτη , τον " φίλο" του, τον " συνοδοιπόρο", τον " εκλεκτό συνεργάτη" του...

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα του Γιώργου Βασιλακόπουλου:

" Νιώθω συντετριμμένος από την απώλεια του φίλου Κώστα Πολίτη. Δεν ήταν απλά ένας συνοδοιπόρος, ένας εκλεκτός συνεργάτης, ήταν ένας άνθρωπος που ένιωθα δικό μου. Οι δεσμοί που είχαν αναπτυχθεί μεταξύ μας σε μια κοινή πορεία δεκαετιών ήταν άρρηκτοι, τα αισθήματα πολύ έντονα. Ο Κώστας πρωταγωνίστησε στην έμπνευση, τον σχεδιασμό και εν τέλει την υλοποίηση της επιτυχίας που άλλαξε την ροή των πραγμάτων όχι μόνο στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό συνολικά.

Άνθρωποι με το δικό του όραμα, την δική του αποφασιστικότητα, την δική του όρεξη για δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά αποτελούν ευλογία για κάθε χώρο. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, δεν θα ξεχάσω ποτέ τον φίλο μου και τις πολλές έντονες στιγμές που βιώσαμε μαζί".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ